Aankondiging: Interview met Bertina Mulder over ‘De IJsselbrief’ in Boekhandel Broekhuis in Deventer

Auteursfoto: © Joke Schut

Ik heb zo’n leuke aankondiging en ik sta te popelen om hem te delen met je! Lees je mee?

Boekpresentatie De IJsselbrief op 4 juni

Op 4 juni 2023 verschijnt ‘De IJsselbrief’ van Bertina Mulder. Ik mocht dit verhaal al proeflezen en het is een prachtig verhaal. De boekpresentatie is op dezelfde dag in Deventer bij Pillows ‘Hotel aan de IJssel’ (serre). Meer informatie en/of aanmelden kun je hier vinden.

Het interview met Bertina Mulder

Op 8 juni 2023 om 19.30 uur ga ik in gesprek bij Boekhandel Broekhuis in Deventer met Bertina Mulder over haar nieuwste boek. Aanwezig zijn? Mail dan naar deventer@boekhandelbroekhuis.nl. We zien je graag!

Dit is mijn eerste live-interview op locatie. Ik heb er heel veel zin in en ik voel me vereerd. Ik vind het heel bijzonder. Met veel plezier kijk ik uit naar dit evenement. Zie ik je daar?

Meer informatie over het boek kun je hier vinden op de site van Uitgeverij Neckar.

Meer informatie over het interview

Artikel op de site van Bertina Mulder

Artikel op Hebban over het interview

Liefs,

Veronique

Bedankt voor de samenwerking Bertina Mulder en Uitgeverij Neckar

*Ik word niet betaald voor dit artikel.

One Reply to “Aankondiging: Interview met Bertina Mulder over ‘De IJsselbrief’ in Boekhandel Broekhuis in Deventer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge