Recensie: Vleugje salie & korreltje zout – Amélie Storms

Cover van De Verhalenfabriek

‘Vleugje salie & korreltje zout’ van Amélie Storms is het tweede verhaal van haar hand. Ik las al ‘Alle controle kwijt’. In mijn recensie vertel ik je meer over dit tweede verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Vleugje salie & korreltje zout

De overspannen vlogger Nadia maakt een cruciale fout waardoor ze in één klap gehaat wordt door haar publiek. Om tot rust te komen gaat ze naar het huis van haar oma in Frankrijk. Daar vindt ze een oud medicijnboek. Het rakelt lang vergeten herinneringen op aan haar diepste verlangens. Dan komt ze de charmante Sergio tegen. Hij is leuk! Maar is hij wel helemaal eerlijk tegen haar? Als haar oude rivale ook nog op de stoep staat, is de rust ver te zoeken… Lukt het Nadia om ondanks alle turbulentie toch haar eigen verlangens te blijven volgen?

Mijn mening

‘Vleugje salie & korreltje zout’ is een heerlijk verhaal. De aanleiding van de gebeurtenissen is eigenlijk heel grappig. Ik moest er hardop om lachen.

Het leek eerst gewoon een leuk verhaal, maar op een mooie manier gaat Amélie Storms de diepte in. Dit heeft vooral te maken met het oproepen van emoties. Nadia blijf ik soms nog een beetje te oppervlakkig vinden. Ik had graag meer lagen gezien bij Nadia.

Het is een hele leuke feelgood met een emotioneel randje. De cover vind ik heel erg leuk en de titel is leuk gekozen.

Vleugje salie & korreltje zout is een leuke feelgood met een emotioneel randje!

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Vleugje salie & korreltje zout

Auteur: Amélie Storms
Uitgever: De Verhalenfabriek
ISBN e-book: 9789461097637 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge