Bakken met Veer: Brievenbus boterkoek van Abel Bakt

Het is tijd voor een nieuwe rubriek op Veronique’s Boekenhoekje! Koken met Veer is inmiddels een bekende rubriek op mijn blog. Vanaf vandaag komt daar Bakken met Veer bij. In deze rubriek bak ik de lekkerste dingen, maar test ik ook heerlijke zoetigheden en/of hartigheden uit. Vandaag deel ik de Brievenbus Boterkoek van Abel Bakt met je! Kijk je mee?

Over Abel Bakt

Toen ik op Facebook een berichtje zag over Abel Bakt, was ik direct nieuwsgierig. Er zit een mooi verhaal achter!

Abel heeft veel ervaring in de brood- en banketbakkerij. Later nam hij de bakkerij van zijn vader over en deed hij ervaring op in de horeca. De liefde voor brood en banket was zo groot en dus keerde hij terug naar de bakkerij.

De huisgemaakte boterkoek is al jaren favoriet in de regio Oostvoorne. Tijdens de Coronapandemie kwamen aanvragen binnen om boterkoek cadeau te geven. In de regio Oostvoorne liep dit zo goed en er kwam zelfs een bestelling uit Itali├ź! Uiteindelijk besloot Abel om ook buiten de regio de lekkernijen aan te bieden. Gelukkig maar, want nu kunnen wij er ook van genieten.

Ik vind het mooi om te zien hoe ondernemers van iets negatiefs, zoals de Coronacrisis, iets positiefs maken! Daarom wilde ik dit concept graag met je delen. Ideaal om cadeau te geven! Ik ga je laten zien hoe je het ontvangt en hoe leuk het wordt ingepakt. Kijk je mee?

Unboxing

Het formaat van de doos is het ideale formaat voor de brievenbus. Het is een klein pakketje en het wordt goed verpakt.

Er is nagedacht over details en dat kan ik enorm waarderen. Het is echt een feestje om het uit te mogen pakken. En… je ruikt al een beetje de geur van boterkoek ­čśÇ

De verschillende lagen houden de boterkoek goed vers. Er zit een kaartje bij met alle ingredi├źnten, eventuele allergeneninformatie en een bewaaradvies. Heel goed!

Ben je klaar voor de boterkoek?

De smaak is heerlijk! Je proeft zoet, maar het is ook een beetje zout en fris. Goede tegenhangers! De rand is krokant, maar goed te snijden. De binnenkant zacht, maar stevig. Echt genieten!

Ik had de originele variant, maar je hebt ook een vegan en een glutenvrije variant. Wil je meer weten over deze boterkoek? Je krijgt hier meer informatie over de boterkoek.

Ik hoop dat je de eerste Bakken met Veer leuk vond! Ben jij gek op zoetigheden?

Liefs,

Veronique

*Deze post is een samenwerking met Abel Bakt. Het product heb ik gekregen. Ik deel dit uit enthousiasme met je.

Wil je meer weten over samenwerkingen? Lees dan de disclaimer of lees meer over samenwerkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge