Recensie: Sugar Rush – Sandra J. Paul

Coverafbeelding van Books and Buterflies

Het is tijd voor een recensie van een lekker zoet boek! Ik las Sugar Rush van Sandra J. Paul. Je kunt Sandra J. Paul kennen van o.a. de thriller ‘Azerty’. Ik ga je snel meer vertellen over deze heerlijke feelgood. Ik heb er zin in! Lees je mee?

Het verhaal van Sugar Rush

Hier gaat ‘Sugar Rush’ over:

Vier vuurrode enveloppen liggen op de keukentafel wanneer hij die avond thuiskomt. Genummerd, met zijn naam in hoofdletters erop geschreven, en het tijdstip waarop hij ze mag openen. Hij probeert zich te herinneren of hij zijn eigen verjaardag toevallig is vergeten, wat niet zo is. Het is ook geen Valentijn of een andere idiote feestdag voor verliefden.

Hij opent de eerste envelop met bevende vingers, en leest de korte tekst: Ik heb zin in een Sugar Rush. Jij ook? Hij staat verstomd. Hij herkent haar handschrift. Maar nee, zij toch niet? Dat kan niet, zij is wel de laatste aan wie hij denkt. Maar wat als zij het toch is?

Hij reikt naar de tweede envelop. Het spel is begonnen.

Mijn mening

De voorkant van ‘Sugar Rush’ trok direct mijn aandacht. Het is zo heerlijk zoet, vrolijk en ergens heel schattig. Nooit gedacht dat ik dit over een cover zou zeggen trouwens. Het is gewoon een lekkere voorkant.

‘Sugar Rush’ is een novelle en daarom is het van belang dat je direct in het verhaal gegooid wordt. Er is geen tijd voor een lange opbouw of het langzaam leren kennen van de hoofdpersoon. Je moet direct gegrepen worden en dat doet Sandra J. Paul uitmuntend. Je leert de hoofdpersoon Leonidas direct kennen. De naam liet me direct denken aan het chocolade merk Leonidas. Leuk grapje, als het een grapje is.

Naast het vlotte begin weet Sandra je direct te prikkelen en nieuwsgierig te maken. Die enveloppen zijn zo goed bedacht. Je wilt gewoon weten hoe het zit. Je moet verder lezen. De pagina’s zullen door je handen vliegen, geloof me.

‘Sugar Rush’ is echt feelgood. Ik was bang dat het misschien te zoetsappig zou worden, maar het is precies in balans. Het verhaal is wel een tikkeltje voorspelbaar en daardoor niet erg verrassend. Ik had graag meer gelezen van dit verhaal, maar ik heb genoten van dit zoete tussendoortje!

Sugar Rush is perfect in balans: niet te zoet. Het is heerlijke feelgood!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Books and Butterflies voor het exemplaar!

Dit boek kun je alleen online bestellen, want het is een e-book.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Gegevens van Sugar Rush

Auteur: Sandra J. Paul
Uitgever: Books and Butterflies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge