Boekentip: De Bloemenstal-serie – Gaby Rasters

Covers van Uitgeverij Zomer & Keuning

Ik nam even een maand een abonnement op Kobo Plus en daar vond ik De bloemenstal-serie van Gaby Rasters. Wat een heerlijke serie! Zeker een aanrader voor deze zomer! Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Mocktails en magnolia’s

Mocktails en Magnolia's

Liefde en passie in het Amsterdamse Vondelpark met ‘Mocktails en magnolia’s’, het eerste deel van de Bloemenstal-serie van Gaby Rasters. Feelgood op z’n best!

Carmen raakt op één dag haar drukke baan én haar relatie kwijt. Ze loopt binnen in een bloemenzaakje aan het Vondelpark, waar de verkoper haar betovert. Maar dan laat hij plots de zaak aan haar over! Ze roept de hulp in van haar twee beste vriendinnen die op eigenwijze meehelpen om van de zaak een succes te maken. Hoe krijgt ze haar leven én de zaak weer op de rit? ‘Mocktails en magnolia’s’ is het eerste deel van de heerlijke feelgoodserie ‘De Bloemenstal’ van Gaby Rasters.

Dit is zo’n heerlijk verhaal. Echt een perfect begin van de serie!

Nu lezen!

Het verhaal van Tequila en tulpen

Tequila en tulpen

De Bloemenstal heeft een nieuwe eigenaresse in ‘Tequila en tulpen’, het tweede deel van Gaby Rasters heerlijke feelgoodserie De bloemenstal.

Anouk heeft de bloemenstal van Carmen overgenomen, maar merkt dat er minder klanten naar haar winkel komen vanwege een groep hangjongeren. De brutale jongerenwerker Marc biedt niet alleen hulp, maar meer dan dat. Anouk leert de alleenstaande moeder Liz kennen en merkt al snel dat zij ook wel wat geluksmomentjes kan gebruiken! ‘Tequila en tulpen’ is het tweede deel van de sprankelende ‘De Bloemenstal-serie’ van Gaby Rasters.

Nu lezen!

Ik vond dit een minder leuk verhaal. Toch was het wel echt feelgood!

Het verhaal van Likeur en lelies

Likeur en lelies

Liz is de nieuwe eigenaresse van De bloemenstal in het Vondelpark in ‘Likeur en lelies’, het derde en laatste deel van De Bloemenstal-serie van Gaby Rasters.

Liz geniet intens van de bloemenstal, toch krijgt ze het niet geregeld. Haar zoon Rens heeft haar nodig. Als meester Bas een kijkje komt nemen is ze van slag. Ze wil zijn hulp niet aannemen als het gaat om Rens, maar toch kan ze niet ontkennen dat ze onder de indruk is van Bas. Is de winkel weer een plek van geluk, liefde en romantische plannetjes? ‘Likeur en lelies’ is het derde en laatste deel van ‘De Bloemenstal-serie van Gaby Rasters. In dit laatste deel laten de vorige eigenaren van de boetiek zich ook nog even zien.

Nu lezen!

Mijn favoriet van de serie! Wat is dit een leuk verhaal!

Ik heb genoten van deze heerlijke serie. Mijn boekentip voor jou!

Liefs,

Veronique

Ik heb Kobo Plus zelf betaald. Dit artikel is geen samenwerking en het zijn ook geen recensie-exemplaren. Puur mijn enthousiasme! Meer informatie over recensies lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De Bloemenstal-serie

Auteur: Gaby Rasters
Uitgever: Uitgeverij Zomer & Keuning

 Op de hoogte blijven?

Abonneer je hieronder op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge