Boekentip: De wensenwinkel – Chantal Claassen & Saskia M.N. Oudshoorn

In november had ik een weekje vrij en ik kocht toen De wensenwinkel van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn. Dit is zo’n leuk kerstboek! Ik geef je dit boek graag als boekentip. Lees je mee?

Het verhaal van De wensenwinkel

In ‘De wensenwinkel’ van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn beginnen beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen. De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man… Kan de knappe soapster Jim de vriendinnen helpen?

Mijn mening in het kort

‘De wensenwinkel’ is zo leuk! Het is een heerlijk verhaal met mooie lagen. Daarnaast is de stijl heel fijn. Ik ben benieuwd naar meer van dit feelgoodduo. Je proeft de kerstsfeer en de mooie boodschap. De cover is trouwens ook heel tof! Ik heb echt genoten van deze feelgood.

Lees dit boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van De wensenwinkel

Auteur: Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn
Uitgeverij: Uitgeverij Zomer & Keuning
ISBN E-Book: 9789020550948 
ISBN paperback: 9789020550931 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge