Recensie: Ingepakt door jou – Talia Hibbert

Cover van Kobo

Ik heb weer een leuk kerstboek voor je! Ik las Ingepakt door jou van Talia Hibbert. Wat is dit een leuk verhaal. In mijn recensie vertel ik je graag meer over deze leuke feelgood! Lees je mee?

Het verhaal van Ingepakt door jou

Er is niets bijzonder aan William Reid. Behalve dan misschien zijn acteercarrière, die miljoenen waard is, en zijn bijna perfecte gezicht. Verkozen worden tot meest sexy man ter wereld was leuk, maar deze Kerst heeft hij serieuze plannen. Zoals eindelijk zijn levenslange crush (en de tweelingzus van zijn beste vriend) voor zich winnen: de superslimme en best-wel-intimiderende Abbie Farrell. Wanneer de twee, omringd door 27 huisdieren, ingesneeuwd raken, lijkt de perfecte kans op een kerstwonder zich voor te doen. Will beseft zich terdege dat hij alles van stal zal moeten halen om de slimme, koele Abbie te overtuigen hem een kans te geven. Maar zijn verliefdheid nog langer verbergen is geen optie meer…

Mijn mening

‘Ingepakt door jou’ is echt een heerlijk kerstverhaal. De titel vind ik heel leuk gevonden en de cover is aansprekend. De waarschuwing voor triggers vond ik heel goed gedaan. Je weet precies waar je aan toe bent. Talia Hibbert bespreekt op een mooie manier bepaalde onderwerpen. Ik vind dit echt een mooi pluspunt.

Het verhaal is een lekkere feelgood. Het is een heel knus en gezellig verhaal. Lees dit boek vooral met chocolademelk bij de kerstboom. Het leent zich er zo goed voor.

Talia Hibbert heeft een fijne stijl. Het is vlot en zit vol humor. Het verhaal vliegt soms wel van hot naar her. Hierdoor zou je soms even de draad kwijt kunnen zijn. Het tempo is hoog en het verhaal raast lekker door.

Het was mijn kennismaking met Talia Hibbert. Ik ben benieuwd naar meer van deze auteur. Je kunt haar kennen van de ‘Zussen Brown’-serie (bekijk op Bol.com). Deze serie gaat in ieder geval op mijn lijstje.

Ingepakt door jou is een heel knus en gezellig verhaal!

Benieuwd naar dit verhaal? Houd mijn blog in de gaten! Of je leest het verhaal nu al via Bol.comBookspot of Bruna.

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor deze A Kobo Original!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Ingepakt door jou

Auteur: Talia Hibbert
Uitgeverij: A Kobo Original
ISBN E-Book: 9781774538388

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge