Verjaardagswinactie!(Gesloten)

Vanochtend kon je al mijn verjaardagsblog lezen, maar wie jarig is, trakteert! Ik heb een leuk pakketje voor je met de hardcover De rivier is een wond vol vissen van Lorena Salazar Masso. Een boek dat ik heel mooi vond! Doe je mee aan de verjaardagswinactie? Lees verder om te weten hoe je meedoet!

Het verhaal van De rivier is een wond vol vissen

Een jonge moeder en haar zoon reizen in een kleine boot de machtig stromende Atrato-rivier in Colombia af. Zij is wit, hij is zwart. De twee zijn op weg om zijn biologische moeder te ontmoeten. Tijdens de reis leren we hun gemeenschappelijke verhaal kennen, hoe de kleine jongen op een hete ochtend in haar leven kwam. Het verhaal stroomt als de rivier die hen draagt, de ader van het landschap. Er is een jungle vol fruit, dieren en geuren. Als de jongen beslist met wie hij wil samenleven, neemt het lot een onverwachte wending…

Mijn recensie lees je hier!

Hoe doe je mee?

Je kunt meedoen door hieronder een reactie met een geldig e-mailadres achter te laten.

De winactie sluit op 12 december 2022 om 23.59 uur.

Op  13 december 2022 trek ik een lootje en neem ik via de mail contact op met de winnaar.

De winnaar dient voor 14 december 2022 23.59 uur te reageren. Reageert de winnaar later dan 14 december 2022? Dan gaat de prijs naar iemand anders!

De winactie is alleen voor lezers in Nederland en België.

Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt als jij de winnaar bent van deze winactie en de persoonsgegevens van de winnaar worden na deze winactie verwijderd. Ik zal het pakketje opsturen naar de winnaar. Door drukte bij PostNL kan het langer duren voor het pakketje er is. Hier is Veronique’s Boekenhoekje niet aansprakelijk voor. Meer informatie is te vinden in het privacybeleid.

Niet gewonnen? Je kunt dit boek ook kopen via Bol.comBookspot of Bruna.

Ik wens je veel plezier bij de winactie!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


19 Replies to “Verjaardagswinactie!(Gesloten)”

  1. Ik wil je eerst feliciteren met jouw verjaardag en ik doe niet mee want ik heb pas wat bij jou gewonnen. Een fijne dag voor jou en jouw naasten gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge