Boekentip: Ho-ho-hopeloos verliefd – Wendy de Liefde

Ho-ho-hopeloos verliefd Wendy de Liefde
Cover van Wendy de Liefde en Dutch Venture Publishing

Vandaag heb ik een leuke boekentip voor je! Begin 2022 mocht ik een manuscript, het boek dat nu Ho-ho-hopeloos verliefd heet, van Wendy de Liefde proeflezen. Een leuk verhaal voor deze Kerst zonder typische sneeuwlandschappen en ijskoude temperaturen. Ik vertel je graag meer! Lees je mee?

Het verhaal van Ho-ho-hopeloos verliefd

Als Kato vlak voor kerst gedumpt wordt door Gideon en tegelijkertijd opa Coos – haar beste vriend – uit haar leven glipt, neemt ze een drastisch besluit. Ze boekt halsoverkop een vlucht naar Curaçao. Weg van alle familieverplichtingen en haar gesettelde vrienden – en zo dicht mogelijk bij haar lieftallige opa dankzij alle warme herinneringen aan hem die het eiland met zich meebrengt.

Dan vindt ze vlak voor vertrek bij het opruimen van haar opa’s spullen een brief. Een brief die haar reis naar paradijselijk Curaçao een hele andere wending zal geven…

Mijn mening in het kort

‘Ho-ho-hopeloos verliefd’ is geen typisch kerstverhaal met sneeuw en ijskoude temperaturen. Het verhaal speelt zich namelijk af in Curaçao. En dat vond ik al een leuke tegenhanger. De stijl van Wendy de Liefde is prettig en het is gewoon een heel leuk verhaal. De emoties komen op een mooie manier over!

Lees dit boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Ho-ho-hopeloos verliefd

Auteur: Wendy de Liefde
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
ISBN E-Book: 9798215871263 
ISBN paperback: 9789493265356

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge