Boekentip: Ikigai – Francesc Miralles & Héctor Garcia

Vandaag heb ik een leuke boekentip voor je. Ik las Ikigai van Francesc Miralles en Héctor Garcia. Dit is zo’n mooi boek! Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Ikigai

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is een van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit Japanse eiland wonen meer gezonde en actieve honderdjarigen dan waar ook ter wereld.

De auteurs trokken naar Okinawa om te ontdekken wat dat geheim voor een optimistisch en gezond leven is. Ze kregen inzicht in wat deze Japanners eten, hoe ze bewegen, werken en omgaan met anderen en hoe je honderd jaar in topvorm kunt leven. Dit boek helpt je om je eigen ikigai te vinden!

Mijn mening in het kort

‘Ikigai’ heeft al een hele mooie voorkant. De hardcover is zo mooi! De zijkanten zijn ook beschilderd en dat geeft het net dat beetje extra.

Het is een boek vol wijsheden en veel informatie over bijvoorbeeld de Japanse cultuur. Het is hartverwarmend en ik werd er heel rustig van. Niet alles sprak me aan, maar er stonden wel veel tips in die je makkelijk kunt toepassen. Ben je op zoek naar een mooi boek vol wijsheden? Lees dan ‘Ikigai’.

Bekijk de cover van Ikigai

Cover Ikigai

Koop dit boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Ikigai

Auteur: Francesc Miralles en Héctor Garcia
Uitgeverij: Boekerij
ISBN e-book: 9798215871263 
ISBN paperback: 9789022590683 

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge