Recensie: De Alfa-vrouwen 2 – Malibu – Nan Adams

Cover van Loft Books

Na ‘Bellagio‘, deel 1 van ‘De Alfa-vrouwen’-serie van Nan Adams, keek ik uit naar het vervolg. Ik was zooo nieuwsgierig hoe het verhaal verder zou gaan. Het tweede deel heet Malibu en stelde me helemaal niet teleur! Ik vertel je graag meer over dit deel in de serie. Lees je mee?

Let op: In deze recensie kunnen spoilers uit deel 1 staan!

Het verhaal van Malibu

In ‘Malibu’, het tweede deel van de trilogie De Alfa-vrouwen, komt het verleden angstaanjagend dichtbij wanneer drie generaties vrouwen geconfronteerd worden met hun duistere familiegeheimen.

Als Geraldine te horen krijgt dat er dagboeken liggen in de verloren gewaande oldtimer die al drie generaties lang familiebezit is, staat haar wereld op z’n kop. Ze blijken van haar overleden tante Chantal te zijn, de tweelingzus van Geraldines moeder. Politieke complotten, criminele afrekeningen, familiedrama’s, geld en macht en de geschiedenis van haar familie blijkt er bol van te staan. Maar hoe vertelt Geraldine deze verhalen aan haar moeder en haar honderdjarige overgrootmoeder? In Malibu komt het verleden angstaanjagend dichtbij wanneer trauma’s van de drie overgebleven Alfa-vrouwen opgerakeld worden door stemmen van jaren geleden. Bevatten de dagboeken antwoorden op al hun vragen? Is nu de hele waarheid boven tafel?

Mijn mening

‘Malibu’ is het tweede deel in ‘De Alfa-vrouwen’-serie. Om direct met de deur in huis te vallen… Dit deel is nog beter dan het eerste deel! Het is zo goed!

Na deel één was ik enorm benieuwd naar het tweede deel. Het verhaal begint met een duidelijke stamboom en dat vind ik erg fijn. Soms gooide ik namelijk de namen van de vrouwen door elkaar en was ik even de relaties onderling kwijt. De stamboom frist je geheugen ook even op. Sowieso een aanrader om eerst deel één te lezen en daarna verder te gaan in ‘Malibu’.

Het verhaal is heel mooi en heeft zelfs een spannend randje. Het bevat zoveel meer dan het eerste verhaal. Het is een stuk complexer en daar houd ik van. De rol van de auto vind ik weer mooi gedaan. Ik heb enorm genoten van dit tweede deel. Wat ben ik benieuwd naar deel drie van deze mooie serie!

Malibu is nog beter dan deel één! Het zit zo goed in elkaar!

Koop dit boek via Bol.comBookspot of Bruna 

Blogmas 2022

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2022! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Malibu

Auteur: Nan Adams
Uitgeverij: Loft Books
ISBN e-book: 9789047207467

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge