Boekentip: Niet geschoten is altijd mis – Denise Meijer

Cover van De Verhalenfabriek

Voor De Verhalenfabriek mocht ik het nieuwste verhaal van Denise Meijer corrigeren en proeflezen. En dat vond ik zo leuk! Niet geschoten is altijd mis is een heerlijke feelgood. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Niet geschoten is altijd mis

Femke dacht altijd dat haar leven hetzelfde zou verlopen als dat van haar acht jaar oudere zus. Studeren, een relatie, trouwen, kinderen… Het leek bij Charlotte allemaal vanzelf te gaan. Maar bij Femke wil het niet zo lukken in de liefde. Bij elke nieuwe relatie krijgt ze binnen een jaar een bepaalde itch en wil ze er zo snel mogelijk weer vandoor. Met haar meest recente ex leek het even anders te lopen, tot ze toch weer de kriebels kreeg. Gelukkig kan Femke altijd terecht bij haar zus Charlotte, haar man Aart en hun dochters Julianne en Fabiënne. De twee meiden vinden het tijd dat hun tante weer een vriend krijgt en besluiten haar een handje te helpen. Ze bedenken een geniaal plan dat niet bij iedereen in goede aarde valt. Tegelijkertijd merkt Femke dat haar ware liefde misschien dichterbij is dan ze denkt. Alleen lijkt hij iets te veel van zijn vrijheid te genieten…

Ik heb genoten van dit leuke verhaal!

Benieuwd naar deze boeken? Bestel ze bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Liefs,

Veronique

Wil je dat ik jouw verhaal ook proeflees? Meer informatie kun je hier vinden.

Dit artikel is niet gesponsord. Ik deel dit gewoon graag met je!

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge