Mijn januari


De eerste maand van 2024 is voorbij. Wat is de tijd snel gegaan. Januari was een maand met een leuk event, lekker eten, een dik pak sneeuw en veel boeken. Het was ook een maand vol emotie en daardoor las ik een stuk minder boeken en kwamen er minder artikelen online op Veronique’s Boekenhoekje. Iets waar ik van kan balen, maar soms noodzakelijk. Ik vertel je in mijn overzicht meer over mijn januari. Lees je mee?

Mijn maand in foto’s


Het was een maand vol leuke dingen, maar ook gewoon een heftige maand. Ik zat even niet goed in mijn vel en dat merkte je aan Veronique’s Boekenhoekje. Ik las bijna geen boeken, schreef bijna niks voor Veronique’s Boekenhoekje en ik had er ook gewoon geen energie voor. Langzaam word ik weer mezelf en dat is fijn!


Het was ook een maand met een leuk event! Ik ging naar Koukleumen in Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken. Dit was zo leuk! In het artikel vertel ik je meer!


Verder lag er een flink pak sneeuw en ik maakte een aantal heerlijke wandelingen! Ik ben zo gek op sneeuw!


Misschien moet ik een foodblog beginnen? Nee, grapje. Ik ging een aantal keer uiteten. Ik kan genieten van goed gezelschap en lekker eten. Daarnaast kwam de nieuwste Baantjer uit! Dit is alweer nummer 94. En goed nieuws: Peter Römer gaat nog zeker door tot nummer 100! Ik heb hem inmiddels uit en hij is weer als vanouds een echte Baantjer.

Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Verder las ik o.a. ‘Stormwacht’ van Kristina Ohlsson. Een spannende Scandinavische thriller, maar wel met een traag tempo. Ik vertel je binnenkort meer in een recensie.

Nieuwe favorieten

  • Murder on the Orient Express op Netflix. Halverwege de film kwam ik erachter dat ik hem al eens gezien heb. Hij staat nu ook in de theaters als musical trouwens. Het is trouwens gebaseerd op het boek van Agatha Christie.
  • Fool Me Once ook op Netflix. Een spannende verfilming van het boek van Harlan Coben.
  • En uiteraard keek ik Wie is de mol? Ik ben er nog niet uit wie mijn mol is, maar ik heb wel een voorkeursmol. Kees van der Spek zou ik heel leuk vinden!

Dit was hem weer! Hoe was jouw maand?

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat gekregen producten, maar is geen gesponsord artikel. Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge