Mee op pad: Koukleumen 2024 bij Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken


Zaterdag 13 januari was het tijd voor een heel leuk boekenfeestje en… dit keer hoefde ik niet ver te reizen! Koukleumen bij Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken was een evenement met 100 (!) auteurs uit Nederland en België, er waren interviews met o.a. Antoinette Kalkman, Chantal van Gastel en Chantal van Mierlo en natuurlijk kon je er ook boeken kopen van je favoriete auteur. Ik neem je mee op pad! Ga je mee?

De dag in foto’s


Het event was bij Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken en dat was erg fijn qua reistijd. Ik kwam rond kwart over 11 aan en ik kon nog net de opening zien. Ik spotte eigenlijk direct allemaal auteurs met wie ik contact heb of heb gehad. Heel leuk!

Ik maakte een rondje langs de verschillende auteurs en dat was zo leuk! Ik sprak allerlei auteurs en wat is er leuker dan praten over boeken?!

Ik ging luisteren naar het interview met Antoinette Kalkman

Antoinette Kalkman schreef o.a. ‘Bonuszoon‘. Het is zo’n goede thriller! Inmiddels is haar nieuwste thriller ‘Uitgedokterd’ uit en ik ben heel benieuwd!

Monica Haak en Suzanne van Bilderbeek

Ik leerde auteur Monica Haak kennen en na heel wat appjes, telefoongesprekken en voicememo’s ontmoette ik eindelijk Suzanne van Bilderbeek in het echt!

Josje Swinkels en Hanneke Meier

Voor auteur Josje Swinkels mocht ik meedoen aan de blogtour van het mooie boek ‘Niet alle kleine meisjes worden groot‘. Hanneke Meier leerde ik online al kennen tijdens een interview op Instagram. Zij schreef o.a. de goede thrillerserie ‘Lucy‘.


Ik kreeg ook allerlei leuke cadeautjes. Van auteur Anne May kreeg ik dit toffe canvastasje. Ik heb haar serie ‘Zorgen voor de liefde‘ mogen lezen. Inmiddels zijn ze uitgekomen in een nieuw jasje en zijn sommige verhalen herschreven!


Ik spotte ‘mijn’ zeep in het wild bij Soap Storie! Hoe tof is dit?!


Dit was tof! Bij auteur Denise Meijer (‘Bubbelbaden en dubbeldekkers‘ en ‘Geen zuivere koffie‘) kwam ik boekenleggers tegen met mijn quote!


Naast allerlei boekenleggers en folders kwam ik thuis met thee van The Dutchess Reads. Deze ‘Weather Forecast Reading’ is heerlijk zoet en ruikt heerlijk. Ik sprak ook auteur Maddy Stolk. Zij debuteerde met haar boek ‘Soedah, laat maar’. Wat is dit een prachtig verhaal! Het gaat over de Indische familiegeschiedenis van Maddy. Ik deel nog mijn recensie met je, maar ik was al verliefd op de cover! Daarom moest ik het boek gewoon kopen!


Na een periode waarin ik best veel stress had, vond ik het heerlijk om weer even in een wereld vol boeken te zijn. Om te praten over verhalen en auteurs te ontmoeten. Ik had het misschien ook even nodig. Het was een intense dag, maar zo leuk! Ik nestelde me in de namiddag met een grote kop thee op de bank, las een boek en ’s avonds was er sushi. Goede afsluiter van een goede zaterdag!

Bedankt Bryan en Veronique voor een top event!

Ik hoop dat je het leuk vond! Tot snel bij een nieuw artikel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat gekregen producten, maar is geen gesponsord artikel. Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge