Recensie: Geen zuivere koffie – Denise Meijer

Cover van Loft Books

Auteur Denise Meijer kun je kennen van het kerstfeelgoodverhaal ‘Een kalkoen, een kat en een kaassoufflé‘. Nu is ze terug met Geen zuivere koffie! Ook al zo’n leuk feelgood. Ik vertel je meer in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Geen zuivere koffie

In ‘Geen zuivere koffie’ van Denise Meijer zegt een vrouw haar baan op om te gaan werken in een idyllische koffiezaak. Het klinkt als het einde van een zoete zwijmelfilm, maar voor Anne is het het begin van een nieuw avontuur. Als haar vriend het uitmaakt en ze beseft dat ze al zes jaar hetzelfde oersaaie studentenbaantje heeft besluit de onzekere Anne dat het tijd is voor verandering. Ze trekt de stoute schoenen aan en solliciteert bij de nieuwe koffiezaak aan de overkant. De afgelopen jaren was ze haar passie voor bakken behoorlijk uit het oog verloren en zo hoopt ze haar oude hobby nieuw leven te kunnen inblazen. Tot haar verbazing wordt ze nog aangenomen ook. Alleen wat verbergt John, de mysterieuze eigenaar, in zijn kantoortje? En wie is toch die man die de hele tijd pakketjes komt brengen? Een zwarte labrador, een zelfverzekerde loodgieter en een heleboel appeltaarten brengen Anne het hoofd op hol. Heeft ze wel de juiste keuze gemaakt door haar vaste baan op te zeggen? Of is het allemaal geen zuivere koffie?

Mijn mening

‘Geen zuivere koffie’ is zo’n lekker verhaal. Als je ‘Een kalkoen, een kat en een kaassoufflé’ leuk vond dan ga je dit ook een leuke vinden.

Het verhaal is in het begin een beetje voorspelbaar, maar dit verandert plotseling. Er zit een goede twist in. Hierdoor wordt het spannend. Ik vond dit zo’n leuke wending. Het maakt het net een beetje anders dan je verwacht.

De stijl van Denise Meijer is vlot. Je merkt een mooie groei in haar stijl. Het tempo van het verhaal had voor mij wel wat sneller gemogen. De personages zijn leuk. Ze zijn herkenbaar!

Ik heb genoten van deze leuke feelgood! Het is zo’n leuk verhaal!

Geen zuivere koffie is zo’n leuke feelgood!

Benieuwd naar dit boek?

Of koop het boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Geen zuivere koffie

Auteur: Denise Meijer
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047207870 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge