Recensie: Liefde zonder toekomst – Anne May


Tijd voor het derde deel in de serie ‘Zorgen voor de liefde’ van Anne May. Liefde zonder toekomst is misschien wel mijn favoriet uit de serie. Ik ga je snel meer vertellen! Lees je mee?

Het verhaal van Liefde zonder toekomst

Niemand heeft in principe een toekomst. We kunnen erover dromen, maar wat we hebben is het heden.

Anne is een veelbelovend neurochirurg in opleiding die kans maakt op een belangrijke onderzoeksplek binnen het ziekenhuis waar hij werkt, maar van zijn eigen hart en hoofd krijgt hij geen hoogte. Vooral niet als zijn geheimzinnige buurman vriendschap naar een heel nieuw niveau tilt. Is er meer tussen hen mogelijk, of heeft River een reden om afstand te bewaren?
Twee jaar na zijn scheiding heeft River zijn leven aardig op de rit. Hij werkt, slaapt, eet en surft. Meer is het niet, en hij weet ook dat het nooit meer kan worden. Hij heeft er vrede mee, tot hij Anne tegenkomt en begint te dromen over een toekomst die niet voor hem is weggelegd. Kan hij verder met Anne zonder zich open te halen aan de scherven van zijn huwelijk?

In hoeverre bepaalt je verleden of er wel een toekomst mogelijk is?

Mijn mening

‘Liefde zonder toekomst’ is het derde deel in de serie ‘Zorgen voor de liefde’ van Anne May. Ik vond dit verhaal zo mooi! Anne en River zijn twee mooie personages. Ze zijn verfrissend. Ik vind ze zo leuk samen. Het is gewoon lief! Soms had ik alleen het gevoel dat ze onnodig moeilijk aan het doen waren.

In dit deel zit een mooie overlap met het eerste boek (‘Liefde zonder tijd’). Leuk om situaties uit het eerste boek tegen te komen, maar er gebeurt genoeg nieuws. Het is geen kopie van het eerste verhaal.

Anne May laat in dit boek wederom zien hoe ze op een mooie manier diepgang aanbrengt. Het is perfect in balans. Ze geeft gedoseerd informatie, maar als lezer is er nog genoeg ruimte om zelf bepaalde dingen in te vullen. Dit vond ik zo mooi aan dit verhaal. Ik heb genoten van de serie, het verhaal en de personages.

Liefde zonder toekomst is prachtig!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.com of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Meer van Anne May?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Anne May voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Liefde zonder toekomst

Auteur: Anne May
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Recensie: Liefde zonder toekomst – Anne May”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge