Recensie: Sneeuwvlokjesliefde – Anne May

Vorig jaar mocht ik het boek ‘Liefde zonder oordeel van Anne May lezen. Ik kreeg een leuk berichtje van Anne May met de vraag of ik de andere boeken ook wilde recenseren. Heel erg leuk! Sneeuwvlokjesliefde (hoe lief is deze titel) is de novelle in de reeks. Ik ga je er graag meer over vertellen. Lees je mee?

Het verhaal van Sneeuwvlokjesliefde

Tien jaar lang zijn Ben en Maddy goede vrienden, en tien jaar lang draaien ze al om elkaar heen. Tot Maddy op die ene avond de grote stap zet.

Is dit het einde van hun vriendschap, of begint hier voor hen een nieuwe wereld?

Mijn mening

‘Sneeuwvlokjesliefde’ vind ik zo’n schattige titel! Het is liefelijk en gewoon heel mooi gevonden. Het past perfect bij het verhaal.

Als lezer kun je deze prequel van ‘Liefde zonder tijd’ alleen als e-book op Bol.com bestellen. Voor maar 99 cent lees je al dit leuke verhaal (voor Kobo Plus abonnees is het verhaal gratis). Als recensent kreeg ik de eenmalige uitgave en het is letterlijk een novelle. Het is een heel schattig boekje. Het benadrukt dat het een novelle is. Ik vind dat een leuk detail!

Anne May heeft een prettige stijl. Het leest gewoon heel fijn. Het verhaal over Ben en Maddy is een lief verhaal met een sexy randje. Ik houd daarvan!

Sneeuwvlokjesliefde is een lief verhaal met een sexy randje.

Ben je benieuwd naar ‘Liefde zonder tijd’? Houd dan mijn blog in de gaten. De recensie verschijnt vanmiddag. Je kunt je hieronder gratis abonneren om de recensie niet te missen! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt Anne May voor het boek!

Je kunt dit boek o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Sneeuwvlokjesliefde

Auteur: Anne May
Uitgever: Woorden van Meij
ISBN E-book: 1230005278060  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge