Recensie: Liefde zonder verleden – Anne May


Ik schreef al eerder over de boeken van auteur Anne May. Nu deel ik graag mijn recensie van deel twee in de ‘Zorgen voor liefde’-serie. Ik heb genoten van Liefde zonder verleden. Lees je mee?

Het verhaal van Liefde zonder verleden

Als Abigail Kooistra de sleutel van haar nieuwe appartement krijgt, hoopt ze daarmee ook de deur naar haar nieuwe leven te openen. Hoewel ze haar verleden graag achter zich had gelaten, heeft het haar ook iets moois gebracht waarvoor ze wil vechten.

Een boekenkast met een eigen wil brengt daar echter verandering in als die zonder pardon omvalt, dwars door de muur van de buurman heen. Een buurman die zich voorgenomen had Abigail Kooistra voorgoed uit zijn geheugen te bannen en helemaal geen nieuwe herinneringen met haar wil maken.

Is er een toekomst mogelijk zonder dat het verleden in de weg staat?

Mijn mening

Ik kende Anne May van de boeken ‘Liefde zonder tijd‘, ‘Sneeuwvlokjesliefde‘ en ‘Liefde zonder oordeel‘. Dit tweede deel is een mooi vervolg in de serie.

Anne May heeft een fijne stijl. Het is vlot en je zit eigenlijk direct in het verhaal.

‘Liefde zonder verleden’ heeft mooie personages. Met speels gemak brengt Anne May diepgang in het verhaal aan. Op een bepaalde manier dropt Anne May bommetjes met informatie, maar het is perfect in balans. Ik ben soms verbouwereerd. Het raakt me.

Het verhaal is misschien een beetje cliché en je hebt misschien een vermoeden hoe het afloopt, maar ik vond dat niet storend. Ik vond het zo’n leuk verhaal! Er zitten een aantal mooie passages in. Ik ben benieuwd naar meer van Anne May!

Liefde zonder verleden is zo leuk!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Meer van Anne May?

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Anne May voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Liefde zonder verleden

Auteur: Anne May
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge