Recensie: Bonuszoon – Antoinette Kalkman

bonuszoon

Schrijfster Antoinette Kalkman vroeg of ik haar nieuwe boek Bonuszoon wilde lezen. Ik was direct heel enthousiast! Ik kende de stijl van Antoinette door haar verhaal in de verhalenbundel ‘Paal 15’ en ik was al gecharmeerd door haar stijl. In deze recensie vertel ik je meer over het boek. Lees je mee?

Het verhaal van Bonuszoon

‘Bonuszoon’ gaat over Lauren. Ze wordt verdacht van de moord op haar buurjongen. Haar gevoel zegt dat ze niet tot zoiets in staat is. Ze heeft echter alle schijn tegen. In haar pogingen om de ware toedracht te achterhalen, dreigt ze de grip op haar leven te verliezen. Ze raakt steeds verder verwijderd van haar geliefde en haar gezin. Wordt het geloof in haar eigen intuïtie haar fataal?

Mijn mening

Vanaf de eerste pagina heeft deze thriller je. Het is vanaf de eerste pagina spannend. De soepele schrijfstijl van Antoinette Kalkman valt als een deken over je heen en het houdt de lezer in zijn greep. Je hebt geen idee wat er aan de hand is, maar je voelt dezelfde verwardheid als Lauren.

Er speelt iets, maar je weet niet wat. Langzaam ontvouwt zich de werkelijkheid rondom de dood van de buurjongen. De spanning suddert en je voelt de spanning oplopen.

Lauren is een interessant personage en je leeft intens met haar mee. Ze zou je buurvrouw kunnen zijn. Lauren is levensecht neergezet. De andere personages zijn goed uitgewerkt en aan sommige kreeg ik een hekel.

Je blijft echter wel met een paar vragen zitten en het verhaal voelde niet helemaal rond. Mijn gevoel zegt dat het verhaal nog niet af is. Ik hoop dat er meer komt van Antoinette! Ik wil meer lezen!

Het plot… ik wil niks spoilen, maar dit is goed! Hemeltje! Ik was overdonderd en ik was er stil van. Wauw!

Bonuszoon heeft een verpletterend plot. Dit boek zit zo geniaal in elkaar. Wauw!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Antoinette Kalkman voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge