Pinkpop 2019: Mijn eerste festival!

Ik vind het heel leuk om dit artikel met je te delen. Ik ging naar Pinkpop! Het was mijn eerste festival en dat was een bijzondere ervaring. In dit artikel deel ik foto’s en video’s van mijn driedaagse-Pinkpop-ervaring! Kijk je mee?

*Let op: de laadtijd van dit artikel kan langer zijn!

Dag 1: Meezingen met Anouk!

De dag begon mooier dan gedacht en het was warm in de zon! Ik wist niet wat ik kon verwachten van Pinkpop en dan ga je er heel onbevangen in. We begonnen met George Ezra! Ik moet eerlijk bekennen: ik kende alleen zijn hit ‘Shotgun’, maar wat heeft hij een mooie stem.

Hallo Pinkpop
Hallo Pinkpop!
Zonnetje
Lekker in de zon genieten!

Lekker in de zon luisteren naar George Ezra! Genieten!

En toen.. ANOUK! Ik vind haar oudere hits, zoals ‘Girl’ en ‘Nobody’s Wife’ fantastisch. Ik danste en zong lekker mee. Goede zangeres, soms een beetje gekrijs, geen poespas. Gewoon goed!

Anouk
ANOUK!

Tijd om te eten! Ik at een (koude) pizzapunt Hawai. In het gras, zonnetje en even niks. Ik kocht ook een herbruikbaar waterflesje. Heel handig!

Daarna gingen we naar Jamiroquai. Ik kende hem niet, maar lekker disco-achtig. En er was een regenboog!

Regenboog
Regenboog

En daarna gingen we naar Elbow. Ik kende ze niet. Helaas, kreeg ik last van mijn rug en hebben we een rustig plekje opgezocht. Even zitten en toen ging het weer. We maakten ons klaar voor Mumford & Sons.

Elbow
Elbow

Mumford & Sons kende ik alleen van de hits ‘Little Lion Man’ en ‘I Will Wait’ en deze speelden zij ook. Daarna zakte het een beetje in en gingen veel mensen naar huis. Als afsluiter van dag 1 Pinkpop vond ik het tegenvallen, maar…. ik vond het toch geweldig om ze live te zien!

Mumford & Sons
Mumford & Sons
Dansen
Lekker dansen!

Ik lag rond 1 uur in bed… maar ik kon niet slapen. Alle indrukken kwamen langs en ik was vol enthousiasme! Op naar dag 2!

Dag 2: Hoogtepunten!

O mannnnn! Dag 2 was waaaaanzinnig! Kijk mee naar o.a. Krezip en Armin van Buuren.

Klaar
Klaar voor dag 2!

Krezip was geweldig! 10 jaar geleden danste en zong ik de liedjes mee, dit was later mijn muziek om mijn examens te halen en nu kwam alles bij elkaar op Pinkpop. Ik heb gehuild van geluk en vanwege de mooie herinneringen. Kippenvel!

Krezip
Krezip!
Zo dichtbij!

En toen was er rust. Ik lag op mijn kleedje en genoot van de zon, de muziek en de mensen. Ik deed een dutje.

Tussendoor aten we pasta en churos. Daarna gingen we naar de Silence Disco. En wauw! Dit was zooooo leuk! Alles mocht en het maakte niet uit hoe je danste. Dit gevoel van vrijheid was waanzinnig.

Je had een koptelefoon op met drie kanalen en je kon dus zelf beslissen wat je luisterde. Heel grappig!

Silence disco
Silence disco

Tijd voor ARMIN VAN BUUREN! Ik keek heel erg uit naar Armin van Buuren. Ik wilde dolgraag naar een optreden van hem, maar het is er nooit van gekomen en nu kreeg ik de kans om hem te zien. Het was geweldig! Normaal luister ik nooit naar dit soort muziek, maar het is misschien toch een dingetje geworden.. Ik ging los, danste en zong mee. Op dat moment maakte het me niet uit hoe ik eruit zag of wat ik deed. Ik was zo in het moment.

Armin
En nog meer Armin

Voor de liefhebbers…

Om half 4 sliep ik.. Ik ging heerlijk slapen met zo’n fijn gevoel!

Dag 3: Dancing in the rain

Mama en mijn zusje kwamen langs en ik zag en voelde me alsof ik een kater had. Terwijl ik alleen water heb gedronken.. grappig! Ik keek uit naar dag 3, maar het regende en dit maakte het zwaarder. Ik merkte dat mijn rug pijn deed en ik voelde me een beetje door de mangel gehaald.

We begonnen bij Duncan Laurence. Die stond hier ergens op het podium. Het regende te hard en het was zooooo druk dat ik 1 nummer heb gezien. Jammer! Ik had graag de rest gezien.. We hebben lekker frietjes gegeten en hem binnen op een scherm verder gekeken (zonder geluid).

Duncan
Duncan Laurence

We gingen nog churos, wafel en ijsjes eten. Gewoon lekker iets zoets. Het regende alleen zo hard en we kregen het ijskoud. Niet goed voor mijn rug en dat merkte ik. We pikten wel nog even Bastille mee. Zij waren goed! We dansten in de regen en dat was ook ergens bijzonder.

Bastille
Bastille
Regen
Regen!

Daarna gingen we naar huis, want het regende te hard en we hadden het ijskoud.

En dit was mijn Pinkpop 2019! Het was fantastisch. Ik heb genoten! Wat een geweldige ervaring… Ik vond het leuk om het met jullie te delen.

Liefs,

Veronique

*Het driedaagse ticket voor Pinkpop heb ik gekregen!

4 Replies to “Pinkpop 2019: Mijn eerste festival!”

  1. Zo te lezen heb je het goed naar de zon gehad…. Maar… Als Limburgse nog nooit eerder naar Pinkpop geweest… Dat is toch wel erg. Haha. En zo dicht in de buurt en dan niet even hier kans komen hé. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge