Boekentip: Rollenspel – Rosemarijn Milo


Voor auteur Rosemarijn Milo mocht ik haar nieuwste boek Rollenspel meelezen/proeflezen. Elke paar weken ontving ik een gedeelte van het manuscript om van feedback te voorzien en ik las het manuscript nog een laatste keer helemaal. Een heel mooi proces om bij betrokken te zijn. Vanaf vandaag is het boek verkrijgbaar! Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Het verhaal van Rollenspel

Rosemarijn Milo heeft inmiddels twee verhalenbundels over Frankrijk en vier historische romans op haar naam staan.

Nu heeft ze haar eigen historie, herinneringen uit een lang leven, aan het papier toevertrouwd. Zij beschrijft de vele rollen die ze zowel in haar persoonlijke als in haar beroepsleven heeft gespeeld; altijd meerdere tegelijk en in talloze combinaties. De hoogtepunten gaan hemelhoog, de dieptepunten zijn afgronden. De zoektocht in een leven, waaraan ze zich ‘met onvoorwaardelijkheid heeft blootgesteld’.

De schrijfster levert het beste bewijs dat de werkelijkheid de verbeelding in rijkdom verre overtreft. Ze beschrijft die werkelijkheid met overgave en precisie. Soms speels, altijd fascinerend. De lezer zal zich afvragen welke romanschrijver dit leven had kunnen bedenken.

Het interview

Ik mocht Rosemarijn Milo al een maand geleden interviewen over dit mooie boek. In mijn interview vroeg ik naar de inspiratie voor het boek en beschrijft Rosemarijn het schrijfproces. Het interview kun je hier lezen.

Bestel dit boek bij o.a. Bol of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel is niet gesponsord. Ik wilde graag mijn enthousiasme delen. Meer informatie lees je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Boekentip: Rollenspel – Rosemarijn Milo”

  1. Ha Veronique,
    Dank je wel! Je artikeltje ziet er heel mooi uit. Het zal hopelijk veel lezers trekken.
    Hartelijke groet,
    Rosemarijn Milo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge