Mijn december


In dit ‘eerste’ artikel van 2024 blik ik nog even terug naar 2023. Ik neem je mee naar mijn decembermaand. Lees je mee?

Maand in foto’s


December was een drukke maand. Het was een maand vol lekker eten. Ik ging o.a. lunchen met mijn vader. Na een rondje door de stad hebben we heerlijke vlaai en taart gegeten.


11 december was ik jarig en ik vierde mijn verjaardag in de dierentuin! We gingen naar GaiaZoo en het was er heerlijk rustig. Dit kwam door het weer en het was een doordeweekse maandag. Het was een hele fijne dag!


Tussen de drukte las ik allerlei boeken. ‘De kerstboekwinkel‘ van Jenny Colgan was een heerlijke feelgood en ‘Vleugelslag‘ van Suzanne van Bilderbeek vond ik heel goed!


Ik bakte koekjes en begin december viel er een laagje sneeuw. Heerlijk om dan te wandelen!


Tussen Kerst en Oud & Nieuw was ik een soort van vrij. Heerlijk! Ik heb vooral op de bank doorgebracht met series en relatief weinig gelezen. Op dit moment lees ik o.a. ‘Big Magic’ van Elizabeth Gilbert. Dit is zo’n goed boek!


Van mama kreeg ik voor mijn verjaardag een High Tea. Het was heerlijk!


De feestdagen waren heel fijn. Het was precies goed qua drukte, lekker eten en rust.

Inmiddels zitten we alweer in de tweede week van januari en de tijd gaat snel. Morgen vertel ik je graag alles over een boek waar ik meelezer voor was. Zie ik je morgen?

Hoe was jouw maand december?

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat gekregen producten, maar is geen gesponsord artikel. Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge