Ik ben jarig!


11 december! Ik ben jarig! In dit artikel blik ik even terug. Lees je mee?

29. Wauw! Vroeger vond ik dat ‘oud’ en nu vind ik dat nog ‘jong’. Ik voel me nog geen 29, maar een stuk jonger. Dat heb ik eigenlijk altijd gehad. Het houdt me jong van geest zullen we maar zeggen.

Toffe dingen!


Dit jaar was een jaar vol leuke, mooie, geweldige en toffe dingen. Ik kwam mezelf ook regelmatig tegen, omdat ik soms de grens van mezelf opzoek. Dit doe ik niet altijd bewust en soms vlieg ik dan uit de bocht. Maar door mijn ’trucjes’ weet ik er tegenwoordig veel beter mee om te gaan. Ik ben trots op mezelf en hoe ik gegroeid ben dit jaar. Ik kreeg mooie inzichten, mocht mooie dingen ervaren en ben dankbaar. Dankbaar voor wie ik op dit moment mag zijn. Ik ben precies daar waar ik nu mag zijn. En dat gevoel is heel fijn!

Mijn eigen bedrijf bestaat 2.5 jaar en ik ben trots. Trots op waar ik nu sta. Ik houd van de vrijheid die ik heb. Dat is voor mij misschien nog wel belangrijker dan zekerheid. Ik mag zoveel mooie opdrachten doen.


Veronique’s Boekenhoekje groeit en groeit. En dat vind ik fantastisch. Dat ik elke dag de mooiste boeken mag lezen, het contact met lieve mensen uit het boekenvak en elke dag zelf eindverantwoordelijk ben voor mijn stukje internet vind ik magisch. Veronique’s Boekenhoekje brengt me de meest toffe dingen en dat vind ik geweldig!

Het was ook een jaar waarin er privé dingen speelden en ik deel niet alles online. Het zijn soms hele leuke en mooie dingen, maar soms ook verdrietige dingen. Het mag en kan er allemaal zijn.


Op naar een nieuw levensjaar. Wie weet wat dat gaat brengen. Ik ben nieuwsgierig en sta te popelen om het te ervaren.

Vandaag geniet ik enorm van ‘mijn’ dag. Tot morgen bij een nieuw artikel!

Liefs,

Veronique

4 Replies to “Ik ben jarig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge