Recensie: Bubbelbaden en dubbeldekkers – Denise Meijer

Cover van Loft Books

Tijd voor een leuke feelgood! Bubbelbaden en dubbeldekkers van Denise Meijer is zo’n leuke! Vind je Londen een leuke stad? Dan zit je met dit verhaal goed! Ik vertel je in mijn recensie meer over dit verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Bubbelbaden en dubbeldekkers

Als Emma voor haar werk overgeplaatst wordt naar Londen doet ze, tot grote verbazing van haar collega’s, niet bepaald een vreugdedansje. Sterker nog, ze moet er niet aan denken om aan de andere kant van de Noordzee te gaan wonen. Zeker niet als blijkt dat haar irritantste collega’s met haar meegaan. Bovendien vindt Emma haar Engels niet bepaald goed en stiekem heeft ze enorm last van heimwee. Maar na het verbreken van haar relatie is ze wel op zoek naar een nieuwe woonruimte… En wordt het niet eens tijd dat ze op eigen benen leert staan?

Met lood in haar schoenen pakt Emma haar koffers. Ze heeft in Londen een tijdelijke kamer kunnen huren bij Tilly, een meisje van haar leeftijd, en langzaam maar zeker went ze aan het idee dat ze een halfjaar van huis is. Dan blijkt dat Emma niet de enige is die bij Tilly een kamer huurt. Emma begint haar hart te verliezen aan Londen. Of hebben haar andere huisgenoten hier ook iets mee te maken? Wil ze straks nog wel naar huis?

Mijn mening

Denise Meijer heeft al verschillende verhalen op haar naam staan, maar ik vond ‘Bubbelbaden en dubbeldekkers’ misschien wel de leukste. Het is mijn favoriet! Je verliest je in het heerlijke verhaal. Het is zo’n leuke! De cover is vrolijk en de titel vind ik leuk gevonden.

De stijl van Denise Meijer is een heerlijke stijl. Het leest zo makkelijk. Het is vlot met een vleugje humor. Het verhaal heeft herkenbare situaties voor de lezer.

Het is een beetje cliché, maar dat mag de pret niet drukken. Ik vond het gewoon een leuk verhaal met kleurrijke personages. Het zijn personages die goed zijn uitgewerkt en langzaam sluit je ze in je hart.

Ik vind het extra leuk dat het verhaal zich afspeelt in Londen. Het maakte het verhaal voor mij nog leuker! Ik heb genoten van deze leuke feelgood!

Bubbelbaden en dubbeldekkers is mijn favoriet van Denise Meijer! Heerlijke feelgood!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek via Bol.comBookspot of Bruna.

Meer van Denise Meijer

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bubbelbaden en dubbeldekkers

Auteur: Denise Meijer
Uitgever: Loft Books
ISBN e-book: 9789047208075 

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge