Review: Producten van Soap StorieVandaag even geen recensie van een boek, maar van een bijzonder merk. Voor iets leuks eind oktober/begin november kwam ik in contact met het merk Soap Storie. Wat is dit een leuk concept! En… het heeft toch te maken met boeken! Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Over Soap Storie

Soap Storie is opgericht door Natalie. Het verhaal achter dit merk begint bij de verschillende huidproblemen in haar gezin. Haar dochter heeft een allergie voor zeep en conserveringsmiddelen en daardoor structureel ernstige eczeem. Na veel doktersbezoeken, dermatologen en douchebeurten met dure (medicinale) zepen besloot Natalie dat het anders moest. Ze ging op zoek naar een oplossing. Na veel cursussen, experimenteren, kennis opdoen, merkten ze dat met haar zeep de eczeem langzaam begon te verdwijnen. Haar man heeft al jaren last van psoriasis en na veel experimenteren verbeterde langzaam de psoriasis. Er kwam vraag naar de producten en dus kwam er een webshop. Ze wil niet alleen producten maken die eerlijk, puur en natuurlijk zijn, maar ook er visueel aantrekkelijk uitzien. Zeep met een verhaal! Natalie was vijf jaar lang bookstagrammer en deelde haar liefde voor boeken. Iedereen heeft een verhaal, aldus de eigenaresse, en dus combineerde Natalie boeken met zeep. Hoe mooi?

Hier lees je meer over Soap Storie!

Meer over de producten van Soap Storie

Soap Storie

Van Soap Storie kreeg ik een sample pakket. Dit pakket is te bestellen via deze link. De producten vond ik er al heel mooi uitzien! Ik ga je alles in detail laten zien.

Chapter en sil


Chapter & Silk zit in een metalen potje en heeft een fijn formaat (15 gram) voor bijvoorbeeld in je tas. Het is heel zacht van structuur en laat je huid verzorgd achter. Hij is ook in een groot formaat verkrijgbaar (150 gram). Lees hier meer.

Soap Storie zepen

Hierboven zie je de zeepjes. Deze zijn circa 20 gram. Van links naar rechts zie je: Bookworm’s Retreat, The Little Prince en Rosie Chamille.

Als eerste probeerde Bookworm’s Retreat. Hij was zo zacht en hij rook naar de zeep van mijn oma van vroeger. Even waande ik me weer bij haar in de badkamer. Het was alsof ze even heel dichtbij was. Mijn huid voelde erna heel zacht en rook fris. Dit was mijn favoriet! Lees hier meer over deze zeep.

The Litte Prince is een schattig zeepje. Kijk die tekening! Hij rook heerlijk fris en liet mijn huid goed verzorgd achter. Lees hier meer over deze zeep.

Rosie Chamille heeft een mooie kleur en bevat rozenblaadjes. Hij werkte niet zo goed samen met mijn huid. Ik vond hem minder prettig dan bijvoorbeeld Bookworm’s Retreat. Lees hier meer over deze zeep.

Het sample pakket is de ideale manier om de zeep en bodybutter uit te proberen!

Eind oktober/begin november komt er iets heel leuks online met Soap Storie! Houd Veronique’s Boekenhoekje in de gaten!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Soap Storie voor het sample pakket!

Ik heb dit sample pakket ontvangen. Het is geen betaalde content! Lees meer over samenwerkingen in de disclaimer.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge