Ik mocht meedoen aan de Kobo Book Club!


Ik mocht meedoen aan de Kobo Book Club! Samen met drie leuke dames bespraken we de serie ‘De Nachttaxi‘ van Eva Nagelkerke bespreken in een video op Instagram. Heel leuk om te doen! In dit artikel vertel ik je meer over de Kobo Book Club. Lees je mee?

Over de serie De Nachttaxi

De serie bestaat is geschreven door Eva Nagelkerke en bestaat uit drie delen. Ze zijn ook te lezen via Kobo Plus trouwens!

Let op: er kunnen spoilers in deel 2 en 3 staan!

Een nieuwe start

Cover van Kobo

Mila probeert er het beste van te maken, maar het valt niet mee, met haar twee kinderen op een tochtige benedenwoning. En WC’s schrobben bij de tennisvriendinnen van haar moeder is nou niet bepaald haar droombaan. Het is vast een goede tip van haar vriendin Benthe om dingen te bedenken waar ze dankbaar voor is, maar wat schrijft ze dan op? Dankbaar voor de ‘Wonderboy’, het peperdure koffiezetapparaat dat haar broer haar cadeau geeft? Tuurlijk, alleen jammer dat ze geen geld heeft voor de cupjes.

Dan valt haar oog op een bijzondere vacature. In een opwelling solliciteert ze, en voor ze het weet rijdt ze op de nachttaxi. Achter het stuur heeft Mila voor het eerst weer het gevoel dat ze haar eigen richting kan bepalen. De bijzondere passagiers komen en gaan, maar wie is toch die lange, donkere (en knappe) man die steeds met een zware sporttas bij een afgelegen bedrijventerrein wil worden afgezet?

Lees mijn recensie hier!

Lees meer op Bol.com of via Kobo!

Eindelijk op weg

Cover van Kobo

Mila verdient goed met haar ritten op de nachttaxi en ook de liefde lacht haar weer toe. De veel te knappe en geheimzinnige passagier uit de taxi brengt haar hart ernstig op hol, ook buiten diensttijd. Samen met hem zwiert ze een weekend door Brugge en gaat ze naar een sfeervol foodtruckfestival bij hen in de stad, al is hij zelf natuurlijk het allerlekkerste hapje. En dan zijn er nog al die andere bijzondere passagiers. Een oude vriendin van vroeger, bijvoorbeeld, met wie ze draad meteen weer oppakt, en een stoere brandweercommandante die van de ene rampzalige date naar de andere gaat.

Maar net als ze denkt dat ze het toch maar mooi voor elkaar heeft, lijkt alles wat ze heeft opgebouwd weer in elkaar te storten. Als de nieuwe man in haar leven zich er ook nog mee gaat bemoeien, neemt ze een rigoreus besluit… Krijgt Mila haar leven weer op de rit?

Lees mijn recensie hier!

Lees meer op Bol.com of via Kobo!

Bestemming bereikt

Cover van Kobo

Mila houdt alle ballen in de lucht en daar is ze best trots op. Who needs men? Maar waarom is ze dan stiekem toch zo blij als haar absolute lievelingspassagier op een avond weer bij haar in de taxi stapt? Als ze het deze keer rustiger en verstandiger aanpakken moet het goed gaan… Toch? Haar broer Bas denkt er heel anders over, die gaat vol voor zijn nieuwe liefde. Iets waar hun moeder zo haar bedenkingen bij heeft – en dat laat ze duidelijk merken!

Intussen blijft Mila de steun en toeverlaat van brandweercommandante Simone, die op het punt staat haar zoektocht naar de liefde op te geven. Ook stadsmuzikant Charlie wordt steeds chagrijniger van alle feesten en partijen waar hij zijn karige boterham bij elkaar speelt. Is er dan niemand die echte muziek wil horen?

Als Mila erachter komt dat haar ex Marco en zijn Roos achter haar rug om een vergevorderd plan hebben bedacht voor haar kinderen, moet ze keihard terugvechten. Dan doet haar bovenbuurvrouw Sharon haar een aanbod waar ze nooit van had durven dromen. Waagt ze de sprong?

Lees mijn recensie hier!

Lees meer op Bol.com of via Kobo!

Kobo Book Club

Samen met Watjackyleest, Romi.reads en Wendyblogt bespraken we de serie. Hier of hieronder kun je het gesprek terugkijken!

Bedankt dames en Kobo voor het leuke gesprek!

Liefs,

Veronique

De e-reader en de boekenserie is gekregen. Dit artikel is niet onderdeel van de betaalde samenwerking, maar deel ik uit enthousiasme met je! Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge