Recensie: Vrouwen in de geschiedeniskalender 2024


Toen ik de Vrouwen in de geschiedeniskalender van 2024 zag, was ik direct nieuwsgierig. De voorkant sprak me direct aan. Ik vertel je graag meer over deze originele scheurkalender. Lees je mee?

Over de Vrouwen in de geschiedeniskalender 2024

De ‘Vrouwen in de geschiedenis’-kalender is een kalender over tal van sterke vrouwen die geschiedenis hebben geschreven, maar niet altijd (lees: zelden) de erkenning kregen die ze verdienden. De kalender bestaat uit korte biografische portretten en quotes van vrouwen van over heel de wereld, uit verschillende tijdperken. Elke dag biedt inspiratie in de vorm van een vrouwelijke pionier, kunstenaar, onderzoeker, atleet of klokkenluider.

De kalender is 13 x 18 cm.

Meer van de kalender en mijn mening


Hier zie je een mooi inkijkje in de kalender.

Elke dag van het jaar lees je een inspirerend verhaal over een vrouw in de geschiedenis! Ik vind de vormgeving heel mooi. De ‘cover’ is zo tof, een tikkeltje mysterieus. Ik heb al een aantal dagen gelezen en de verhalen zijn heel uiteenlopend. Het zijn overigens niet alleen maar heldinnen of positieve verhalen. Er staan ook erge verhalen in. Het zijn ook veelal onbekendere vrouwen uit de geschiedenis. De balans is heel goed!

Ik krijg zin om elke dag een dag verhaal te lezen uit de kalender!

Een mooi plekje in mijn kantoor

Bestel de kalender:

Of via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Heb jij een scheurkalender gehad in 2023?

Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Omniboek voor de kalender!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer en/of meelezer voor je manuscript? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge