Boekentip: Zuid-moeders breken niet – Kimberley Klaver


Soms leg ik boeken in een minibieb in de buurt en soms heb je van die leuke vondsten… Zuid-moeders breken niet van Kimberley Klaver stond al op mijn lijstje om een keer te lezen, maar nu vond ik hem in de minibieb! Wat is dit een leuke roman. Ik vertel je graag meer. Lees je mee?

Het verhaal van Zuid-moeders breken niet

Kersverse moeder Poppy moet zich staande houden in Amsterdam-Zuid, waar de moedermaffia heerst en alles perfect lijkt. Maar niets is minder waar…

Als Poppy na haar wereldreis dolverliefd én zwanger bij chef-kok Alex in Amsterdam-Zuid komt wonen, blijken daar eigen regels te gelden. De wereld van schone schijn, botox, roddels en rijkdom staat ver af van haar vrije, spirituele opvoeding.
Na de geboorte van hun zoontje Wolf is de roze kraamwolk ver te zoeken en verandert Zuid in een mijnenveld waar de moedermaffia heerst en altijd meekijkt. Ondertussen komt het liefdadigheidsevenement van het jaar waarbij Alex een belangrijke rol heeft steeds dichterbij. Zal Poppy zich staande houden?

Mijn mening in het kort

‘Zuid-moeders breken niet’ heeft een leuke cover. Hij is fris en pas later viel me de geknakte nek van de flamingo op. Het geeft het verfrissende karakter van de cover een duister randje. Dit is ook precies de sfeer in dit verhaal. Het is luchtig, leuk, grappig en bij sommige situaties heb ik me afgevraagd of mensen echt zo kunnen zijn. Daarnaast heeft het verhaal iets verdrietigs, een bepaald randje. Ik vind het mooi hoe Kimberley Klaver dit gecombineerd heeft. Het is zo’n leuke roman!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

*Dit boek is geen recensie-exemplaar. Het is puur mijn enthousiasme. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Zuid-moeders breken niet

Auteur: Kimberley Klaver
Uitgeverij: A.W. Bruna Uitgevers
ISBN e-book: 9789044933765 
ISBN paperback: 9789400514249 
Ook via Kobo Plus!

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge