Eindelijk! Ik heb hem: Baantjer!

Eindelijk! Ik heb hem… De nieuwste Baantjer is binnen! Als je me langer volgt, dan weet je het al. Ik ben gek op Baantjer en de nieuwste Baantjer is dan ook een prachtig cadeautje voor mij. Ik heb hem in februari niet gekocht, want ik wilde hem mezelf cadeau doen. Ik moest namelijk eerst een examen halen…

En afgelopen vrijdag haalde ik eindelijk mijn examen! Ik ging op zaterdag naar de Bruna. Ik liep naar binnen en ik kon hem niet vinden. Ik dacht: “o nee..” Ik vroeg het aan de verkoopster en zei: “ja die hebben we nog..” Ik slaakte een zucht van opluchting (stel je voor zeg…). Ze hadden er nog een paar. Ik was als een kind zo blij. En ik liet hem inpakken. De verkoopster moest lachen om mijn cadeautje voor mezelf. Mijn vriend moest heel erg lachen om mijn blije gezicht en stuitergedrag, maar het kon mij niks schelen. IK HAD HEM EINDELIJK!

Uiteindelijk heeft hij de hele dag ingepakt in mijn tas gezeten. Ik had namelijk een drukke dag en kwam pas ’s avonds toe aan het openen van mijn cadeautje. Een heerlijk moment! Ik ben nu in hoofdstuk 3 en ik probeer er zo lang mogelijk van te genieten.

Veel liefs van een blije,

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge