Recensie: Verwachte wendingen – Wessel Noordeling

Ik las het boek Verwachte wendingen van Wessel Noordeling. De schrijfster leerde ik via Hebban kennen en ik mocht een recensie schrijven over haar boek. Heel leuk! Ik leer altijd graag nieuwe auteurs kennen.

Het verhaal

In Verwachte wendingen kruisen de levens van Celeste, Silke, Hester en Aleid elkaar. De vrouwen staan allevier voor een moeilijke en belangrijke keuze in hun leven. Van het kwijtraken van je huis tot aan een beklemmende vriendinnengroep. Het verhaal gaat over de keuzes en de gevolgen van de dames.

Ik vond de manier van schrijven vlot en gemakkelijk. Er komen vier personages in het boek naar voren, maar je leert ze allemaal afzonderlijk kennen. Dat maakt het niet ingewikkeld. Op ingenieuze manieren komen de vrouwen één voor één naar voren in het verhaal. De bruggetjes zijn heel goed gemaakt.

Er hangt een prettig sfeer in het boek en geeft me een happy-gevoel achteraf. Het is een lekkere doorlezer en zeker een aanrader als je van verschillende verhaallijnen houdt.

Meer weten? Lees mijn recensie hier.

Veel liefs,

Veronique

*Bedankt Wessel voor het boek.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

CommentLuv badge