Hebban Challenge 2017 – De helft zit er op!

Wauw! Wat gaat de tijd snel. In januari zette ik de intentie om dit jaar 50 boeken te lezen. Ik was benieuwd of ik genoeg tijd zou hebben en of ik het zou halen. Nu ben ik op de helft en heb ik er al 40 gelezen!

Toen ik de challenge startte, had ik niet verwacht dat ik er zoveel zou lezen. Ik wist dat ik veel boeken las en ik ben een echt leesmonster. Maar die cijfers zijn een beetje confronterend op een goede manier. Daarnaast merkte ik dat ik minder televisie kijk en vaker een boek lees. Alleen maar goed! Het is een goede manier om te ontspannen voor mij.

Gekocht, gewonnen of gekregen?

Ik las ook boeken die niet op Hebban te vinden waren. Deze waren heel bijzonder, zoals de boeken van Rachel Celine. Daarnaast kocht ik zelf boeken, zoals Ach, Moedertje, Klikspaan en De Cock en de moord op maat.

Ik kreeg ook veel boeken van uitgeverijen en schrijvers. Hier ben ik enorm blij mee en dankbaar. Elke keer is het een feestje als ik de brievenbus open. Bedankt! Bedankt!

Daarnaast won ik een aantal wedstrijden en daar won ik boeken als Maurice, Ivan Isaenko en Ragdoll. Heel tof!

Welke boeken maakten indruk op me?

Sommige boeken laten een afdruk achter in je hart. Er kwamen een paar boeken in mijn favoriete lijstje. Dat zijn (tot nu toe) geworden: Voor altijd twintig, De kers op de taart en Ivan Isaenko. Heel lang stonden Tot op de bodem en De geheugenman in mijn favorieten. Een select clubje dus.

* Ik besteed hier geen aandacht aan boeken die ik niet goed vond. Dit moet een positief blogje worden. En… daarnaast kunnen meningen verschillen πŸ™‚

Welke boeken wil je nog lezen?

Oooh! Ik wil nog zoveel lezen. Alleen heb ik niet genoeg tijd. Jammer… Mijn lijstje groeit maar en groeit maar. Niet erg, want ik ontdek elke dag nieuwe dingen. Mijn verlanglijstje ligt in ieder geval altijd klaar!

Op naar het volgende half jaar! De challenge ga ik ruimschoots halen, dus de lat gaat de volgende keer omhoog!

Hoever ben jij met je challenge?

Liefs,

Veronique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

CommentLuv badge