Korte recensie: Nachten in New York – Sarah Morgan

Nachten in New YorkDeze week staat mijn blog in het teken van de “Veel liefs uit Manhattan serie”. Vandaag, donderdag en vrijdag komen de drie recensies van de drie boeken uit deze serie online. Ik vertel je vandaag meer over het boek Nachten in New York van Sarah Morgan. Lees je mee?

Het verhaal

“Nachten in New York” gaat over Paige. Ze is net, met haar vriendinnen, een eigen evenementenbureau gestart. De zaken gaan slecht en daarom moet ze hulp vragen aan ICT-miljonair Jake Romano, de beste vriend van haar broer. Probleem: ze is al jaren verliefd op hem. Dit staat een goede samenwerking in de weg. Jake heeft aan Paige’ broer moeten beloven dat hij nooit iets begint met Paige…

Mijn mening

In Korte recensie geef ik mijn mening in de vorm van een opsomming. In één oogopslag weet je of een boek iets voor je is en wat ik ervan vond! Hier vind je meer informatie over dit concept.

  • Zo romantisch! Heerlijk!
  • Hele fijne schrijfstijl.
  • De personages zijn stuk voor stuk heel leuk.
  • Je wordt echt meegenomen naar New York. En je leert de stad ook kennen.
  • Het is misschien een té perfect verhaal en een tikkeltje voorspelbaar.

Ik maakte ook een hele enthousiaste video over dit boek.

**Ik kreeg dit boek vorige maand van Bookchoice. Dit boek zat namelijk tussen de 8 boeken van de maand juni. Elke maand krijg je 8 boeken voor 3,99 euro. Deze maand (juli) zijn er weer nieuwe boeken! Samen met Bookchoice heb ik een speciale zomeractie. Klik op deze link voor meer informatie!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Bookchoice voor het boek!

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge