Leesbubbel

Random

Soms kan ik mij verliezen in een boek. Ik vergeet de tijd en alles om mij heen. Dit is vooral vervelend voor de mensen om mij heen. Als iemand belt, hoor ik het te laat. Wanneer iemand aan de deur komt, hoor ik het niet. Oepsie!

Leesbubbel

Ik kan opgaan in een boek en helemaal mee worden gevoerd naar een niet-bestaande wereld. Heerlijk gevoel. Ik noem dit, liefkozend, mijn ‘leesbubbel’. Het is een gevoel dat ik graag heb. Meestal kost het me geen enkele moeite om dit gevoel te krijgen. Ik heb dit meestal bij Thrillers, maar ook bij boeken die romantisch zijn. Of boeken met een goed plot. Als een boek veel impact op mij heeft dan suddert het op de achtergrond mee. Ik denk er dan aan tijdens mijn dagelijkse dingen. Soms niet altijd even handig, maar meestal wel te doen hoor. Als een boek indruk op me maakt, dan deel ik dat het liefste met iedereen. Hihi.

Ik heb niet altijd een leesbubbel gehad. Er is een periode geweest dat ik niet kon lezen zonder na te denken. Mijn gedachtes waren belangrijker dan mijn boek. En alle problemen stonden veel meer op de voorgrond. Het lezen bracht me geen plezier. Tegenwoordig kruip ik veel bewuster met een boek op de bank of in bed. Het is echt een moment van ontspanning en plezier geworden.

Heb jij een leesbubbel?

Liefs,

Veronique

Bol Algemeen


Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge