Luisterboeken: Ik probeerde Nextory!

Luisterboeken: je moet ervan houden. Vroeger heb ik wel eens een luisterboek geprobeerd, maar eigenlijk was het al gauw niet mijn ding. Nu een aantal jaar later probeerde ik Nextory uit! Een dienst waarmee je o.a. luisterboeken kunt luisteren, maar ze ook kunt downloaden voor later. In dit artikel ga ik je er meer over vertellen. Lees je mee?

Nextory uitproberen

Tijdens mijn wandelingen luister ik naar podcasts, maar ook tijdens het strijken is dit een ideale partner in crime. Een luisterboek was niks voor mij, dacht ik altijd. Ik heb het een aantal keren geprobeerd, maar nee, niks voor mij.

Tot ik een samenwerking kreeg aangeboden met Nextory. Ik wilde het platform graag proberen en jou vertellen over mijn ervaring. Nextory is een platform waar je zowel on- als offline e-books kunt lezen en luisteren. De meest recent verschenen e-books/luisterboeken staan erop en je vindt er nog veel meer. Ik vond het aanbod heel groot! Je kunt ze downloaden en daarna offline lezen of luisteren. Voor een vaste prijs per maand kun je al de boeken lezen en luisteren. De app is beschikbaar voor iOs en Android.

Dit was de kans om een luisterboek te proberen en het concept ‘luisterboeken’ een kans te geven.

Proefabonnement en mijn mening

Ik besloot een proefabonnement van 30 dagen te nemen en ik downloadde een tweetal boeken over persoonlijke ontwikkeling. Misschien deel ik op een later moment nog welke boeken en wat ik van deze boeken vond, maar daar gaat deze review niet over.

Tijdens mijn eerste wandeling zette ik een luisterboek op en de kwaliteit verbaasde mij. Ik had hem van tevoren gedownload en kon dus ook offline luisteren. Ideaal, want dan kost het geen internetdata. Ik kon een bladwijzer toevoegen waar ik bijvoorbeeld gebleven was.

Ik werd alleen een beetje gedemotiveerd van de hoeveel uren die ik nodig had om het boek te voltooien. Het voelde als een eeuwigheid. Bij het boek dat ik luisterde, vond ik dat niet erg, maar ik kan me voorstellen dat als je ziet hoeveel uren het zijn dat het demotiverend werkt.

Ik vond het een hele makkelijke app en steeds vaker pakte ik het luisterboek erbij. Ik heb hem zelfs geluisterd in de auto op weg naar een afspraak. Ik vond het zo handig! Het is een andere manier van lezen en een verhaal tot je krijgen. Ik luisterde twee zelfhulpboeken, maar ik kan me voorstellen dat het meer concentratie vereist als je bijvoorbeeld een mooie roman of spannende thriller luistert.

Ik heb in ieder geval bij menig wandeling, strijksessie en autoritje mijn luisterboek geluisterd. Via deze link krijg je meer informatie over Nextory en tot 31 augustus is er een proefperiode van maar liefst 30 dagen. Genoeg tijd om de app zelf uit te proberen!

*Veronique’s Boekenhoekje is niet verantwoordelijk voor het verdere bestelproces e.d.

Luister jij graag naar boeken?

Liefs,

Veronique

*Dit artikel is geen betaalde samenwerking met Nextory. Meer informatie over samenwerkingen kun je hier lezen .

*Dit artikel bevat affiliate links naar Nextory. Meer weten? Lees dan de disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge