Mijn 2020

mijn 2020

Oudjaarsdag! Ik denk dat we kunnen terugkijken op een bijzonder jaar. In dit artikel deel ik een aantal foto’s met je en kijk ik een beetje vooruit. Lees je mee?

Studie

Oooo wat had ik hier graag willen schrijven: IK HEB MIJN DIPLOMA! Helaas, zat dat er dit jaar niet in. Inmiddels wacht ik al zes maanden op een datum van mijn mondelinge afstudeerzitting. Vervelend, maar het is niet anders. Volgend jaar is mijn hoofddoel: mijn hbo-diploma halen! ­čśë

Veel kleine dingen

Een vakantie naar het buitenland zat er niet in. De laatste keer een terrasje of wat buiten de deur drinken is zo lang geleden. Ik leerde wel om nog meer te genieten van de kleine dingen, zoals wandelingen, Tommy, lekker koken en veel lezen.

Blog

Mijn blog maakte zo’n mooie groei door. Ik weet heel goed wat ik wil en dat werd dit jaar steeds duidelijker. Ik wil jou, de lezer, inspireren. Ik wil je vertellen over alle mooie boeken die ik lees en mijn enthousiasme en liefde met je delen!

Ik mocht dit jaar samenwerken met zoveel mooie, leuke uitgevers en schrijvers. Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen in mij ­čÖé

Blij want ik kreeg een boek

Vooruitblik

Ik doe niet aan goede voornemens, maar mijn grootste doel is mijn hbo-diploma halen. Ik heb er zo hard voor gewerkt. Wat ik erna ga doen? Geen idee. Misschien ga ik als freelancer aan de slag (tekstschrijven, content maken, websitebeheer, advies, correctie, etc.) en/of ik ga in loondienst. Ik ben breed opgeleid en kan dus alle kanten op.

Met mijn blog hoop ik gewoon op dezelfde koers door te varen. Ik geniet zo van het schrijven en de social media die erbij komen kijken. Ik hoop je volgend jaar weer te kunnen inspireren!

Er komen ook een aantal andere veranderingen aan, maar die houd ik nog even priv├ę. Wie weet, deel ik het nog met je, maar voor nu nog even niet!

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2021! Ik hoop dat al je dromen uit mogen komen ­čÖé

Liefs en tot snel!

Veronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge