Mijn Dwarsligger top 3 & zomeractie

Actie zomer dwarsligger

Vandaag even geen recensie, maar ik deel toch een aantal boekentips met je! In samenwerking met Dwarsligger (boeken in broekzak-formaat) deel ik mijn top 3 van de Dwarsligger zomeractie en vertel ik je meer over de speciale actie. Benieuwd naar mijn top 3? Lees dan snel verder.

Dwarsliggers zijn overdwarsboekjes en zijn op heel dun papier geprint. Hierdoor past een compleet boek in je broekzak!

Mijn top 3

En dan gaan we nu beginnen met mijn top 3 uit de zomeractie 2+1 (straks meer over de actie) van Dwarsligger.

Het eindeloze strand – Jenny Colgan 

Het eindeloze strand Jenny Colgan
Foto van Ambo Anthos

Hier gaat ‘Het eindeloze strand’ over:

Welkom op Mure, een klein eiland voor de kust van Schotland, vol eindeloos lege stranden en schitterende natuur. Hier runt Flora haar Café Zon & Zee aan de kade bij de haven. Het is een geliefde plek voor toeristen (heerlijk eten) en bewoners (de laatste nieuwtjes). Maar Flora maakt zich zorgen. Haar vriend Joel is geweldig, maar hij gedraagt zich opeens afstandelijk, en niet alleen omdat hij regelmatig in New York is voor zijn werk. Waar zit hij met zijn gedachten? Flora’s beste vriendin Lorna is in stilte verliefd op de lokale huisarts, Saif, die gevlucht is uit Syrië. Schokkend nieuws zal zijn leven – en dat van Lorna – veranderen. Koude winteravonden gaan langzaam over in lange zomerdagen. Vinden Flora en Joel hun geluk terug?

Ik heb nog niks van Jenny Colgan gelezen, dus dit leek me een mooie kennismaking! Daarnaast had ik zin in een heerlijke feelgood. Volgens mij zit ik hier dan goed!

Dit boek kreeg ik al van Dwarsligger. Tommy showt hem graag aan je. Je kunt dan ook de grootte van het boekje zien.

Ik nam het boekje al mee, als proef, in mijn handtas. Ideaal voor onderweg of op vakantie. De pagina’s zijn dunner dan normaal en het lettertype is klein, maar goed te lezen. Het viel me op dat je heel snel went aan de letters en hoe het boekje gedrukt is. Het is trouwens ook een leuk verjaardagscadeau. Voor €13,99 heb je een leuk cadeautje!

De jongen in de sneeuw – Samuel BjØrk 

De jongen in de sneeuw

Mijn nummer twee is ‘De jongen in de sneeuw’ van Samuel BjØrk. Ik las al ‘De doodsvogel’ van deze schrijver, maar deze kende ik nog niet!

Hier gaat het over:

In een bergmeer wordt een 22-jarige ballerina gevonden, bruut vermoord. De politie vindt vlak bij de plaats delict een camera op een statief met het nummer 4 in de lens gekrast. Het beroemde rechercheteam van Holger Munch komt weer bij elkaar voor het onderzoek. Ook Mia Krüger, net ontslagen uit een afkickkliniek en op weg naar een welverdiende vakantie, wordt overgehaald om zich over de zaak te buigen. Als Mia ook nog een van corruptie verdachte collega in de gaten moet houden, komt alles in een levensgevaarlijke stroomversnelling…

De dag van de doden – Nicci French

De dag van de doden

Ik las al een aantal boeken van Nicci French, maar op mijn blog staan nog geen recensies van deze schrijver. Toch heb ik wel de serie van Frieda Klein gelezen. Ik ben benieuwd naar deze thriller en daarom staat hij in deze Dwarsligger top 3 van de zomeractie!

Hier gaat het over:

Een seriemoordenaar waart rond in Londen en elk slachtoffer dient om psychotherapeute Frieda Klein uit haar schuilplaats te lokken. Wanneer het duel tussen Frieda en haar aartsvijand uiteindelijk zijn climax bereikt, kan slechts één van hen het overleven. De dag van de doden is het laatste deel in de Frieda Klein-serie.

Zomeractie 2+1

Dwarsligger heeft een leuke zomeractie voor je! Koop 2 Dwarsliggers en je krijgt de 3e gratis. Wees er snel bij, want OP=OP. 

De actie loopt van 1 juli 2020 t/m 30 september 2020.

Benieuwd naar de titels en de actie? Ga naar deze link voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws van Dwarsligger? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Ik wens je veel plezier met de zomeractie! Welke Dwarsligger wil jij graag lezen?

Liefs,

Veronique

*Bedankt Dwarsligger voor het boek!

*Dit artikel is een samenwerking met Dwarsligger. Dit is geen betaald artikel. Je vindt hier meer informatie over recensie-exemplaren of samenwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge