Mijn maart

Mijn maart

Eindelijk zit ik weer achter mijn laptop om te bloggen voor Veronique’s Boekenhoekje. Het is een tijd geleden dat er iets online kwam. In dit artikel vertel ik je meer over mijn reden van mijn lange afwezigheid en over mijn maart. Het was een maand vol uitersten. Lees je mee?

Maand in foto’s

Mokken

De maand maart begon niet zo goed. Ik werd goed ziek en het heeft even geduurd voor ik weer genoeg energie had om alles te kunnen doen. Ik begon halverwege maart ook met een opdracht voor een aantal uur per week en dat was ook wennen. Mijn lijf moest wennen en ik was nog energie aan het opbouwen. Langzaam krijg ik weer genoeg energie om alles te doen wat ik graag doe.

Verder kreeg ik deze leuke mok van de Juuls Verhalenclub. Dit is een kleine groep, van bookstagrammers/bloggers/booktokkers, die Juul van uitgeverij De Verhalenfabriek gaat helpen met allerlei dingen, zoals promotiemiddelen bedenken, maar bijvoorbeeld ook proeflezen en de verhalen recenseren. Ik heb er veel zin!

Lente
Lange wandeling

En toen had ik eindelijk de energie voor een lange wandeling. Ik wandelde door de velden, genoot van de wind en de zon. Ik haalde ook de lente en Pasen in huis.

Uiteten bij Oresti's Taverna

Ik word een foodblogge! Nee, grapje 😉 We gingen naar Amsterdam voor de musical Grease. Op vrijdagavond zijn we uiteten geweest bij Oresti’s Taverna. Een restaurant waar je lekkere tapas krijgt. Daarna liepen we langs het Theater. Hier was een week eerder het Boekenbal!


Op zaterdag gingen we eerst naar de zee. We genoten van de bollenvelden en hadden we een verrassingsbezoek met taart voor een jarige! We gingen ook naar de zee… Klaar voor wat mooie plaatjes?


’s Avonds aten we zelfgemaakte tomatensoep! En toen was het tijd voor Grease! 3 april gaat de musical in première en dit waren eigenlijk een soort try-out. We hebben de kaartjes gekregen van een lief iemand die ze won bij de Vriendenloterij. Ik schrijf nog een recensie over de musical, want ik kan hier een heel artikel over vullen. Spoiler: hij is geweldig!


Wij hebben hem gezien in het Delamar, maar de voorstelling komt ook het land in. Je kunt de voorstelling dus ook zien bij jou in de buurt! Dit klinkt een beetje als een verkapt verkooppraatje. 😉


Lezen moest ik ook weer opbouwen en daarom las ik vooral van mijn e-reader. Ik las o.a. ‘De laatste verdwijning’ van Jo Spain.


Verder wil ik deze twee nog even uitlichten. Ik las ‘Pareltjes van de Geriatrische Trauma Unit’ van Mirjam Foekema en ‘Gestolen verleden’ van Leslie Anne Stevens. De recensies volgen nog!

Ik had ook een bijzondere ontmoeting. Het is privé en zal ik niet met je delen, maar het was zo mooi. De maand maart werd op een mooie manier afgesloten.

Nieuwe favorieten

  • De Liefteratuur podcast van Susan Muskee over feelgoodboeken! Aanrader!
  • De pianomuziek van Meditation Moments! Ideaal om bij in slaap te vallen of te ontspannen.
  • The Bletchley Circle San Franscisco op Netflix. Super serie!
  • Better than ever, een tv-programma op RTL en Videoland. Oude kandidaten van talentenjachten laten zien wat ze nu doen en hoe het nu met ze gaat.
  • De Mol. Ik ben fan van de Wie is de mol? en dit is de Belgische variant. Ik had trouwens de mol goed bij het Nederlandse seizoen. Bij dit Belgische seizoen weet ik het nog niet en geniet ik eigenlijk meer van de toffe opdrachten en de idiote mindfucks. Het is echt een waanzinnig programma. In Nederland kijk je dit een week gratis terug op NPO start.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Benieuwd naar de boeken in dit artikel? Koop dan het boek via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Vertel! Hoe was jouw maand?

Tot bij het volgende artikel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie vind je hier.

Dit artikel bevat een gekregen product (de e-reader van Kobo).

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge