Mijn vakantie in Italië

Het was even wat stiller rond mijn blog, maar ik heb een goede reden. Ik was de afgelopen week even een weekje op vakantie naar Italië bij het Meer van Iseo. Het was heerlijk en precies wat ik even nodig had. In dit artikel vertel ik je meer over mijn vakantie en welke boeken ik heb gelezen.

Mijn vakantie

Ik vloog vanaf Keulen-Bonn naar Bergamo. Alleen ben ik nooit aangekomen in Bergamo. Ik strandde namelijk op Milaan Airport. Het was namelijk te slecht weer in Bergamo om te landen. Mijn papa (hij woont in Duitsland en ging vanuit Duitsland naar Italië) haalde mijn zusje en mij op in Milaan en we hadden heerlijk weer. Het was 26 graden met een stralend zonnetje.

We verbleven in een hotel en we waren de enige gasten. We hadden dus een privé zwembad, privé tennisbaan en een privé kok. Eigenlijk best decadent. Maar het was heerlijk! Alle dagen hebben we heerlijk genoten van het lekkere Italiaanse eten en drinken. Het toeristenseizoen was nog niet begonnen. Het was eigenlijk overal heel rustig met vooral locals.

We bezochten o.a. Monte Isola. Dit is een eiland in het Meer van Iseo en het grootste eiland in een meer van Europa! Het was een hele klim met fantastisch uitzicht. We bezochten een dag later rotschilderingen in een streek die bekend staat om zijn prachtige natuur. We gingen naar de stad Brescia en reden rondom het Meer van Iseo. Kortom een heerlijke vakantie!

Welke boeken las ik op vakantie?

Op vakantie vind ik het heerlijk om boeken te lezen. Deze vakantie las ik 4 boeken.

Fameuze dames van Cato van Aa 

Calendar Girl Januari van Audrey Carlan

Ik zie je op het strand van Jill Mansell

Iets ouds en iets blauw van Katie Fforde

In het vliegtuig begon ik nog in Nachtblauw van Simone van der Vlugt, maar die is nog niet helemaal uit (althans tijdens het schrijven van dit blogje).

Ik heb een heerlijke vakantie gehad en ik ben weer opgeladen en ik heb leuke ideetjes voor mijn blog opgedaan.

Veel liefs,

Veronique

 

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Bol Algemeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge