Non-fictie Friday: De holistische reis – Dennis van Miltenburg

De holistische reisIn Non-fictie Friday bespreek ik een non-fictie boek. Een paar keer per maand verschijnt er een Non-fictie Friday op vrijdag. Ik geef meer informatie over het boek, je leest mijn mening en soms maak ik het persoonlijk.

Van Uitgeverij Aspekt kreeg ik het boek De holistische reis van Dennis van Miltenburg.

Het verhaal

De holistische reis neemt je mee op een reis door je lichaam, je geest en je ziel. Wie ben je nou werkelijk? Hoeveel weet je van het lichaam, de geest en de ziel? Hoe zijn deze met elkaar verbonden? In De holistische reis geeft Dennis van Miltenburg je een handleiding over jouw lichaam, geest en ziel.

Mijn mening

De voorkant is ontzettend tof. Het nodigt uit om te lezen. De schrijfstijl is zakelijk en duidelijk. In het begin krijg je een duidelijke inhoudsopgave en hierdoor weet je wat je kunt verwachten.

Je begint bij je lichaam. Dit eerste deel is taaie kost en het deed me denken aan een biologieles. Toch leg je hiermee een goede basis voor de rest van het verhaal. Het is even doorbijten dus. Bij het eerste deel moet je wel bij het verhaal blijven, want anders raak je de weg kwijt.

Het tweede en derde deel gaat over je geest je ziel. Dit is veel interessanter. Het begint heel sterk. Soms is het zweverig. Hier moet je voor open staan. De quotes in het boek zijn inspirerend en lieten me nadenken over mezelf. Er zit heel veel positiviteit in het boek en dat maakt het een interessant boek om te lezen.

De holistische reis neemt je mee op een intrigerende reis.

Liefs,

Veronique

*Bedankt Uitgeverij Aspekt voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Meer informatie over Non-fictie Friday is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Dit boek kopen?
Boeken algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge