Purpuz Planner #1: eerste indruk

Van Clen Verkleij mag ik de Purpuz Planner reviewen (waarvoor dank). De Purpuz Planner is een planner om doelen te stellen en om deze ook te behalen. De komende 15 weken ga ik aan de slag met de Purpuz Planner. Ik ga hem gebruiken en mijn eerlijke mening geven. Vandaag deel ik mijn eerste indruk van deze planner.

Ik ben gek op plannen en ik maak vaak to-do-lijstjes. De Purpuz Planner zag er op de foto’s van Clen al heel mooi uit. Ik was nieuwsgierig en ik vroeg mij af of het werkt.

Meer informatie

Hij kwam binnen en het strakke design viel me direct op. De hele planner is erop gericht om je doelen te behalen. Ik heb eerst gebladerd door de planner en ben toen gaan lezen. De handleiding van de planner is duidelijk en ik ben aan de slag gegaan met mijn dromen.

Met behulp van verschillende opdrachten ga je je dromen visualiseren en vormgeven. Uiteindelijk ga je doelen stellen met de verschillende stappen in de planner. Je begint met de Purpuz Map. Hier ga je al je dromen opschrijven en alles mag. Ik ben gek op dromen, dus dit was een leuke opdracht. Daarna vul je de Purpuz Matrix in. Hier ga je al je dromen opsplitsen in een matrix. Hier komt één concrete droom uit. Hier ga je mee verder. Dan ga je verder met het Purpuz Plan. Je gaat je droom opsplitsen in kleinere doelen en stappen. Hiermee bereik je eerder je grote droom. Met het Purpuz Pad ga je aan alle kleine doelen een tijd verbinden. Je geeft aan hoeveel tijd je denkt dat het je gaat kosten. Met de Maandplanning kun je per maand alles inplannen. Van afspraken tot aan maanddoelen, beloningen, etc. In de Weekplanning ga je per week je afspraken noteren en kun je per week en dag doelen stellen. Elke dag kun je onderaan reflecteren hoe je dag ging. Aan het eind van de maand ga je reflecteren op de maand. Hiermee haal je het beste resultaat uit jezelf.

Eerste gebruik 

Ik gebruik de planner nu 2 weken. En ik merk dat ik een goed overzicht heb van hoeveel tijd ik overal aan kwijt ben. Het is heel visueel. Ik stel wel weekdoelen, maar dagdoelen heb ik nog niet gesteld. Wel reflecteer ik elke dag. Dat deed ik tijdens mijn burn out ook al en daar ga ik gewoon fijn mee door. Ik gebruik de planner ook als To-do-lijst. Ik heb hem nog te kort om meer te kunnen vertellen.

Halverwege augustus kom ik bij jullie terug met meer ervaringen!

Gebruik jij een agenda of planner?

Veel liefs,

Veronique

*Bedankt Clen Verkleij voor de Purpuz Planner.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Bol Algemeen


2 Replies to “Purpuz Planner #1: eerste indruk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge