Recensie: Vriendschap en liefde – Jaimie Pisonier

Van de schrijfster Jaimie Pisonier kreeg ik haar boek Vriendschap en liefde opgestuurd. Jaimie is een selfpublisher. Ze heeft haar boek zelf uitgegeven en… daar mag ze trots op zijn! Vandaag deel ik mijn mening over het boek van Jaimie.

Het verhaal

Het verhaal gaat over Anouk en Jack. Anouk is een Belgische vrouw en heeft veel tegenslagen gehad. Ze wil graag in het huisje van haar oma blijven wonen, maar moet dan wel iemand vinden om de kosten mee te delen. Een huisgenoot is snel gevonden. Maar of dit nu de oplossing is? Die huisgenoot is Jack en  is in Texas geboren. Hij woont sinds zijn zestiende in België, maar heeft hij het verleden achter zich gelaten? Of zijn alle vreemde gebeurtenissen (geen spoilers!) toeval?

Mijn mening

Vriendschap en liefde is een romantisch verhaal met spannende elementen. De spanning suddert door het hele boek en er komen steeds meer vragen, waar je een antwoord op wil hebben. Anouk en Jack worden goed uitgewerkt door Jaimie en je leert ze kennen als twee ‘echte’ personen. Ze hebben ieder hun eigen persoonlijkheid en dat komt goed tot uiting in het boek. De schrijfstijl van Jaimie is fijn en vlot. Een voordeel van het boek zijn de korte hoofdstukken. Je leest toch sneller nog één hoofdstukje… Het verhaal is leuk en romantisch. Misschien voorspelbaar, maar niet storend. De tijd in het boek gaat echter wel heel snel. En soms wordt er van de hak op de tak gesprongen. Hierdoor raakte ik het spoor kwijt in het begin van het verhaal, maar later in het verhaal vond ik hem weer.

Vriendschap en liefde is een lekker romantisch verhaal en ideaal voor de zomer!

Veel liefs,

Veronique

*Bedankt Jaimie voor het boek!

*Jaimie is een Vlaamse en dat merkte ik tijdens het lezen van het boek. Sommige woorden en zinsopbouwen leken voor mij heel vreemd. Dit heb ik niet meegenomen in mijn recensie.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie is hier te vinden.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Boek kopen?
Boeken algemeen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge