Recensie: 5 Minuten Therapie – Sarah Crosby

Meestal liggen er op mijn nachtkastje een aantal boeken en meestal is één daarvan een zelfhulpboek. Van Uitgeverij Noordboek kreeg ik 5 Minuten Therapie van Sarah Crosby. In mijn recensie vertel ik je graag meer over dit interessante boek. Lees je mee?

Het verhaal van 5 Minuten Therapie

5 Minuten Therapie helpt je snel en makkelijk de kwaliteit van je leven te verbeteren met meer harmonie en balans. In dit boek helpt psychotherapeute Sarah Crosby je de antwoorden te vinden door middel van psychologische verkenningen, oefeningen en begeleiding, die je kunt toepassen op je eigen leven.

Lees dit boek als:

  • Je nieuwsgierig bent en jezelf beter wilt leren kennen;
  • Je je een beetje (of heel erg) verloren voelt en meer duidelijkheid wilt;
  • Je je rot voelt en je je graag beter zou voelen;
  • Je niet goed weet wat je wilt, terwijl iedereen om je heen zeker van zijn zaak is en met volle kracht vooruitgaat;
  • Je jezelf gelukkiger, zekerder en rustiger wilt voelen.

Mijn mening

5 Minuten Therapie heeft een mooie vormgeving. Dit begint al bij de interessante cover. Het is duidelijk wat je kunt verwachten en de kleuren ogen fris. Deze frisse uitstraling is ook terug te vinden in de rest van de paperback. Het bevat illustraties, kleurige vlakken en extra blokjes met informatie. Toch is het lettertype iets te klein voor mij. Het had iets groter gemogen. Het is trouwens wel een handzaam boekje. Je neemt het makkelijk mee in je tas.

De inleiding is duidelijk. Sarah Crosby heeft een toegankelijke stijl met een vleugje humor. Hierdoor leest de informatie prettig en is het zeker geen droge kost.

Er is ontzettend veel informatie te vinden in dit boek. Hierdoor kun je een beetje overweldigd raken. Sarah Crosby kaart namelijk verschillende onderwerpen aan. Het is raadzaam om steeds over één onderwerp te lezen en hem daarna even weg te leggen. De informatie blijft dan beter hangen. Niet elk onderwerp was trouwens mijn ding. Eigenlijk haal je precies uit dit boek wat op dit moment bij je past. Als je hem voor de tweede keer leest, zullen waarschijnlijk andere onderwerpen je aanspreken. Het is heel praktisch en zit vol goede oefeningen.

5 Minuten Therapie was een informatief en praktisch boek! Het is toegankelijk geschreven!

Benieuwd naar dit boek? Koop dit boek dan via Bol.comBookspot of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Uitgeverij Noordboek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van 5 Minuten Therapie

Auteur: Sarah Crosby
ISBN paperback: 9789056159443

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge