Recensie: Aan de haak – Ine Maria Kiekens

Cover van Loft Books

Feelgoodtijd! Ik las Aan de haak van Ine Maria Kiekens. Maak je klaar voor veel haakwerk, liefde, katten en leuke personages. Ik vertel je in mijn recensie meer over dit verhaal. Lees je mee?

Het verhaal van Aan de haak

Als single dertiger Laura opeens ontslagen wordt, staat ze op een kantelpunt in haar leven. Het liefst zou ze altijd bezig zijn met haar hobby: haken! Op aanraden van haar vriendinnen neemt ze de sprong om een webwinkel te starten met haar haakwerk. Omdat ze nieuw is in de digitale wereld, vraagt ze hulp aan IT’er Gianluca.

Al snel moet Laura haar beeld van suffe computernerds bijstellen. Gianluca is namelijk een vlotte en charmante man die goed weet wat hij wil. Laura raakt erg op hem gesteld en voelt stiekem de vlinders in haar buik al fladderen, maar is Gianluca wel single?

Mijn mening

‘Aan de haak’ is een leuk verhaal. Het is een echte feelgood! Het is warm en gezellig. Ik heb zo genoten van de avonturen van Laura en haar droom om van haar hobby haar werk te maken.

Laura is een leuk personage. Ze is herkenbaar voor de lezer. Haar vriendinnen vind ik geweldig neergezet en Gianluca komt verrassend uit de hoek.

De stijl van Ine Maria Kiekens is goed. Het leest gewoon heel fijn. Het plot is misschien niet heel verrassend, maar ik vond dat niet erg. Het is gewoon het ideale verhaal om bij weg te dromen. Je krijgt een ‘alles is mogelijk’-gevoel. Ik heb genoten!

Zoek je nog een leuke feelgood? Dan is ‘Aan de haak’ echt een aanrader!

Aan de haak bezorgt je dat fijne feelgoodgevoel!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Liefs,

Veronique

Bedankt Loft Books voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer/meelezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van Aan de haak

Auteur: Ine Maria Kiekens
ISBN e-book: 9789047208723 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge