Recensie: Als gebed de hemel raakt – Melissa Tagg

Ik ben Feelgood met een hart-ambassadeur! Een samenwerking met KokBoekencentrum waar ik heel trots op ben. Ik mag alle nieuwe feelgoodboeken lezen, bespreken, winacties organiseren, live gaan op Instagram en meer. Heel leuk! Dit is het eerste boek dat ik las voor Feelgood met een hart. Als gebed de hemel raakt van Melissa Tagg is het eerste deel van deze serie van Melissa. En wat was deze leuk! Ik ga je snel meer vertellen in mijn recensie. Lees je mee?

Het verhaal van Als gebed de hemel raakt

Hier gaat ‘Als gebed de hemel raakt’:

Tijdens een hevige storm klopt er een man aan bij Everwood, de vervallen bed & breakfast waar Mara Bristol zich schuilhoudt. Ze vertrouwt niemand, maar voelt zich verplicht de man binnen te laten in dit weer, niet wetend dat ze met Marshall Hawkins iemand binnenhaalt die haar weer vertrouwen in God en het leven zal geven.

Marshall Hawkins heeft zo zijn eigen trauma’s en was eigenlijk van plan om maar één nacht in Everwood te blijven. Maar Mara straalt iets uit dat maakt dat hij wil blijven. Terwijl Marshall en Mara hun best doen om de bed & breakfast weer winstgevend te krijgen, worden ze meerdere keren geconfronteerd met de problemen die hen naar Everwood hebben geleid… maar ontdekken ze daarnaast een prachtige liefde die hen voorwaarts helpt.

Mijn mening

De voorkant van ‘Als gebed de hemel raakt’ vind ik erg mooi. Hij is liefelijk, maar niet te zoetsappig.

De warme stijl van Melissa Tagg begroet je vanaf de eerste pagina. Het is uitnodigend met een humoristisch randje. Het geloof speelt een grote rol in deze roman, maar ik vond het niet storend. Het geeft dit verhaal iets extra’s. Het voelde heel natuurlijk.

Het is een lekker verhaal. Echt feelgood! De personages in het boek zijn kleurrijk. Ze zijn allemaal uniek en goed uitgewerkt. De karaktereigenschappen komen mooi tot uiting. Melissa Tagg neemt je direct mee de diepte in. Er is geen tijd voor een rustige opbouw. Je leert de personages direct kennen. Dat vond ik verrassend. Ik vind het langzaam afpellen van de lagen van een personage altijd fijn, maar dit vind ik ook iets hebben. Zeker als het goed is uitgewerkt.

Soms is het een tikkeltje zwaar, maar de luchtigheid en de humor van Melissa Tagg maken het een hele aangename feelgood. Het is een heerlijk verhaal. En het mooie… er is een tweede deel! Je weet dan hoe het verder gaat met de personages uit het eerste deel! Morgen vertel ik je alles over dit tweede deel.

‘Als gebed de hemel raakt’ is feelgood met iets extra’s. Ik heb genoten van deze roman! Aanrader!

Als gebed de hemel raakt is luchtig, een vleugje humoristisch, soms zwaar, maar vol liefde!

Liefs,

Veronique

*Bedankt Feelgood met een hart en KokBoekencentrum voor het boek!

Je kunt dit boek bij de lokale boekhandel en o.a. Bol.com bestellen.

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Als gebed de hemel raakt

Auteur: Melissa Tagg
Uitgever: KokBoekencentrum
ISBN paperback: 9789029729222 
ISBN e-book: 9789029729239 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge