Recensie: Bad Boys in het donker – 1 t/m 4 – Melissa Foster

Covers van Kobo

Het is tijd voor de recensie van een sexy serie. Bad Boys in het donker van Melissa Foter is een heerlijke serie om bij weg te dromen. In mijn recensie vertel ik je alles over de vier delen! Lees je mee?

Het verhaal van Mick


Amanda Jenner is er klaar mee om een soort magneet te zijn voor saaie mannen en neemt eindelijk de regie terug over haar eigen liefdesleven. Zoals het een juridisch assistent betaamt, heeft ze grondig onderzoek gedaan naar hoe je een man moet verleiden. Ze is gewaxt, opgetut en klaar om haar nieuwe skills toe te passen – en een gemaskerde kroegentocht is de perfecte plek om te oefenen.

Entertainment-jurist Mick Bad leeft volgens twee harde en snelle regels: hij mixt nooit zijn zaken- en privéleven, en hij doet niet aan relaties. Dat maakt een gemaskerde kroegentocht de ideale plek voor een onenightstand.

Amanda denkt dat ze de jackpot te pakken heeft wanneer ze een lange, donkere en schandalig lekkere man ontmoet – tot ze erachter komt dat de man waar ze mee heeft gezoend haar off-limits baas is. Mick heeft al een van zijn twee regels gebroken, en nu hij eenmaal heeft geproefd van de sexy Amanda wil hij alleen maar meer. Wanneer Mick aanbiedt Amanda lessen in het verleiden van mannen te geven, zonder regels, verplichtingen en de mogelijkheid te stoppen vóór de werkweek weer begint, blijken de rollen omgedraaid en is Mick totaal onvoorbereid voor de lessen die deze knappe verleidster wil volgen.

Mijn mening

‘Bad Boys in het donker’ is een heerlijke serie over vier broers. Ze hebben allemaal iets gemeenschappelijks. Daar kom je in het eerste deel op een mooie manier achter. Hierdoor is het in de latere delen minder een verrassing, maar maakt het niet minder indruk. Je kunt de boeken los lezen, maar lees gewoon lekker de hele serie achter elkaar. Het is genieten!

‘Mick’ is een heerlijk verhaal. Het is een voorspelbaar verhaal, maar het is gewoon zo leuk!

Amanda is lekker naïef en je sluit haar al snel in je hart. Mick is gewoon Mick. Hij heeft een eigen persoonlijkheid. In het begin misschien minder toegankelijk dan zijn broers, maar alsnog een leuk personage.

Het verhaal is sexy, soms expliciet, maar nergens ordinair. Het is gewoon een lekker verhaal. Onverwachts komen er op een mooie manier lagen in en dan zullen de emoties je raken.

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Het verhaal van Dylan


De schandalig sexy bareigenaar Dylan Bad heeft een zwak voor vrouwen in nood. Hij is de prins op het witte paard en in staat om iedere dame als een blok voor hem te laten vallen. Maar dan ontmoet hij Tiffany Winters: een bloedmooie maar ongenaakbare sportmanager die zich nog niet door een man zou laten redden als ze aan een klif bungelde en hij haar laatste hoop was. Eén nacht en te veel tequila zorgen ervoor dat hun leven voor altijd verandert. De vraag is: zijn ze daar klaar voor?

Mijn mening

‘Dylan’ is mijn favoriet van de ‘Bad Boys in het donker’-serie. Het is sprankelender en ik ben gek op personages in dit deel.

Tiffany is een echte powervrouw. Wat is zij stoer! Dylan is gewoon een lieverd. Hij heeft een hart van goud. Hij is kwetsbaarder dan Mick.

Het verhaal is lief en een tikkeltje zoet. Het heeft ook een sexy kant en juist deze tegenhanger vind ik heel mooi. Ik heb enorm genoten van dit leuke deel!

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Het verhaal van Carson


Als oprichter van een miljoenenbedrijf in internationale beveiliging is Carson Bad de beste in het ontmaskeren van geheimen. En dus weet hij als geen ander dat het geen goed idee is om relaties te verzwijgen. Toch deed hij dat zelf jarenlang met zijn beste vriendin en geheime minnares, Tawny Bishop. Ze bracht rust en duidelijkheid in zijn leven, zowel in de slaapkamer als daarbuiten. Tot die ene nacht waarin alles veranderde.

Tawny is niet langer een naïeve student. Ze is een gerespecteerd parfumist en woont in Parijs. Ze heeft meer dan genoeg inkomsten, en ook meer dan genoeg eenzame nachten om te denken aan de enige man van wie ze ooit gehouden heeft – en waarvan ze is weggevlucht al die jaren geleden. Ze moet verder met haar leven, maar hoe gaat dat lukken als haar hart nog steeds aan Carson toebehoort?

Misschien was het niet het beste plan om onaangekondigd op te duiken midden in de nacht, maar Tawny heeft het al tien jaar lang op safe gespeeld. Nu is ze terug in Carsons leven en hij is vastberaden om niet nog een keer dezelfde fout te maken. Het enige probleem: hij heeft geen idee waar het de eerste keer is misgegaan.

Mijn mening

‘Carson’ is heel anders dan de verhalen ‘Mick’ en ‘Dylan’. Het heeft een aantal overlappende personages en dat vind ik heel leuk.

Het is heel voorspelbaar, maar toch zo leuk. Het is een lief verhaal. Eigenlijk vind ik het gewoon een heel leuk verhaal.

Carson is een interessante tegenhanger van zijn broers. Tawny is een leuke vrouw. Ze heeft iets liefs, onschuldigs, maar tegelijkertijd heeft ze veel meer in huis. Ik vond dit stel heel leuk samen. Je ziet trouwens in dit deel ook hoe het met de andere personages gaat.

Het is weer anders dan de eerdere verhalen met overlappende personages. Het is voorspelbaar maar toch heel leuk. Het is zo lief! Ik vind het een leuk verhaal.

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Het verhaal van Brett


Miljardair en veiligheidsexpert Brett Bad heeft al jaren een oogje op de bloedmooie juridisch adviseur van zijn broer, Sophie Roberts. Hij is alleen maar uit op één nacht tussen de lakens met haar om zijn verlangen te blussen. Maar Sophie is meer een huisje-boompje-beestje-type, en heeft hem al vaker dan hem lief is afgewezen.

Sophie droomt van ‘ze leefden nog lang en gelukkig’. Toch kan ze niet ontkennen dat ze zich tot Brett aangetrokken voelt, zowel vanwege dat foute aan hem als door zijn woest aantrekkelijke uiterlijk. Plus zijn pijnlijke verleden, dat ze graag wil helpen helen.

Wanneer Sophies vriendin haar aanspoort haar voorzichtigheid eens te laten varen, zet Sophie de deur naar haar hart op een kiertje… en dendert Brett naar binnen. Maar deze Bad-boy weet niets van romantiek, en voor-altijd-en-eeuwig interesseert hem niet. Dus moet Sophie de moeilijkste beslissing van haar leven nemen: moet ze haar hart volgen of zichzelf beschermen?

Mijn mening

‘Brett’ is het laatste deel van de ‘Bad Boys in het donker’-serie. In dit deel komt alles samen en daardoor staan hier de meeste spoilers in. Je vindt uit hoe het is met de andere broers en dat vind ik een leuke toevoeging.

Brett en Sophie komen ook al in de eerdere delen voor en daardoor heb je al een idee hoe het verhaal van deze twee gaat lopen. Het is voorspel, maar zeker niet minder leuk.

Ik heb enorm genoten van deze serie van Melissa Foster. Het is echt een heerlijke serie!

Je kunt het boek kopen via Bol.comBookspot of Bruna. Het is ook te lezen via Kobo Plus!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Liefs,

Veronique

Bedankt Kobo voor de boeken!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Gegevens van Bad Boys in het donker

Auteur: Melissa Foster

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge