Recensie: Bitch! – Sacha Voogd

Cover van De Verhalenfabriek

De laatste recensie van 2023! Bitch! van Sacha Voogd is een spannend tussendoortje met een goede dosis spanning. Ik vertel je meer in mijn recensie. Lees je voor de laatste keer dit jaar mee?

Het verhaal van Bitch!

Karlijn maakt lange dagen bij het advocatenkantoor waar ze werkt. Maar ze heeft dan ook nauwelijks een privéleven, haar leven speelt zich af op kantoor. En helemaal nu ze een affaire is gestart met haar knappe collega Thomas.

Dan krijgt Thomas een ernstig auto-ongeluk en vindt Karlijn een eerste van meerdere waarschuwingen. Het is duidelijk dat iemand haar relatie met de getrouwde Thomas niet gepast vindt. Maar hoe ver wil diegene gaan met zijn waarschuwingen? Is Karlijns leven in gevaar?

Mijn mening

Auteur Sacha Voogd ken ik van haar thriller ‘Niet met opzet‘. ‘Bitch!’ is een spannend tussendoortje en heeft de perfecte dosis spanning in maar een klein aantal pagina’s. Dit vind ik knap! Je moet een goede balans hebben tussen de spanningsopbouw, het juiste tempo en een goed plot. Daar is Sacha Voogd goed in geslaagd!

De personages zijn menselijk en interessant neergezet. Ik miste alleen wat emotie. Ik vond het soms erg vlak en daardoor kwam het verhaal niet altijd even goed binnen.

Vanaf de eerste pagina was ik nieuwsgierig naar het verhaal. Het begint gelijk heel spannend en eigenlijk is deze sudderende spanning nooit helemaal weg. Op een gegeven moment klikte het verhaal en heb je het door. Het einde vond ik niet zo passend en ik had nog wat vragen. ‘Bitch!’ heeft me verrast. Ik vond het een spannend verhaal!

Bitch! heeft de perfecte dosis spanning in een klein aantal pagina’s!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van Bitch!

Auteur: Sacha Voogd
ISBN e-book: 9789461098566  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge