Recensie: Lotte’s liefde – Kim Jenneskens

Cover van De Verhalenfabriek

Lotte’s liefde van Kim Jenneskens is zo’n heerlijke feelgood. Ik sta te popelen om mijn recensie met je te delen. Lees je mee?

Het verhaal van Lotte’s liefde

De herfst met zijn mooie kleuren in het bos, pompoentaart en natuurlijk Halloween is veruit Lottes lievelingsseizoen, hoewel de regenplassen op het schoolplein haar gestolen kunnen worden. Net als haar ex Marco overigens. Een carrièreman die zijn werk belangrijker vindt dan zijn gezin, waardoor Lotte er al vanaf de zwangerschap van hun zoon Teun alleen voor staat.

Jack draagt maatpakken, rijdt in een dure Tesla en die ene keer in de week dát hij aan de beurt is, brengt hij zijn dochter Isa te laat op school. Kortom: hij is een typische carrièreman en Lotte loopt dan ook het liefst met een grote boog om hem heen.

Maar wanneer Teun en Isa bevriend raken en Jack zich aansluit bij de Halloweencommissie van de school, wordt het voor Lotte onmogelijk om Jack te ontlopen…

Mijn mening

‘Lotte’s liefde’ heeft een leuke cover. Hij past bij de sfeer van het verhaal. Ik vond dit zo’n leuk verhaal! De stijl van Kim Jenneskens heeft me verrast en ik kijk nu al uit naar meer van haar hand.

In het begin is het verhaal misschien een beetje kort door de bocht. Daar miste ik wat diepgang, maar dat wordt later helemaal goedgemaakt. Deze onverwachte diepgang geeft het verhaal net iets extra’s.

Het is een heerlijke feelgood met een leuk plot. De personages zijn menselijk en Teun stal mijn hart. Wat is dat een lief kereltje. Misschien is het een beetje cliché, maar dat stoorde me totaal niet. Ik heb gewoon heel erg genoten van dit leuke verhaal.

Lotte’s liefde smaakt naar meer van Kim Jenneskens!

Benieuwd naar dit boek? Bestel dit boek bij o.a. Bol of BrunaOok te lezen via Kobo Plus!

Blogmas 2023

Dit artikel is onderdeel van Blogmas 2023! Samen tellen we op Veronique’s Boekenhoekje af tot en met 31 december. Elke dag verschijnt er minimaal 1 artikel. Verwacht veel recensies, boekentips, winacties en nog veel meer leuks. Ik heb er zin in! Hopelijk jij ook!

Als eerste de nieuwe blogposts van Blogmas lezen? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.

Liefs,

Veronique

Bedankt De Verhalenfabriek voor het boek!

*Dit boek is een recensie-exemplaar. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.

*Dit artikel bevat affiliate links. Koop je via mijn link een artikel (iets anders dan boeken mag ook) dan krijg ik een commissie! Jij merkt er niks van, maar je steunt wel Veronique’s Boekenhoekje. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

Gegevens van Lotte’s liefde

Auteur: Kim Jenneskens
ISBN e-book: 9789461098641

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge