Mijn 2023!


2023 was een goed jaar voor mij. Er stonden veel leuke dingen op de planning, ik maakte mooie gebeurtenissen mee en ik genoot gewoon enorm. In deze terugblik neem ik je mee door mijn jaar.

Mijn jaar


Januari vloog voorbij. Ik ging o.a. naar Zandvoort om een slipcursus te volgen en later in de maand sneeuwde het en zag ik dit hertje.


Februari stond in het teken van vakantie! We gingen een midweek naar CenterParcs en we hebben zo genoten! Daarna was er carnaval en gingen we naar de optocht kijken.


Maart was een maand waarbij ik een leuke mok kreeg van De Verhalenfabriek. Als lid van Juuls Verhalenclub ontvang ik alle tussendoortjes voor het verschijnen en mag ik bijvoorbeeld proeflezen of mijn mening geven over een cover. En ik ging naar de musical Grease! Echt genieten! Eind maart eindigde op een prachtige manier. Daar deel ik online niks over, maar het heeft mijn leven op een mooie manier veranderd.


April was vooral Pasen en Koningsdag. Ik kijk nooit echt uit naar Koningsdag, maar dit jaar maakte ik nieuwe herinneringen en vond ik het gewoon een hele fijne dag. Dankbaar dat ik dit jaar het anders aanpakte.

Mei was het Songfestival! Ik vind dit zo’n leuk evenement en samen met vrienden keken we de hele avond de finale. Ik vond het heerlijk! Dit jaar had ik weer een mooie samenwerking met Kobo. Ik ben zo trots dat ik ambassadeur van Kobo ben. Ik mocht de Kobo Elipsa 2E testen.


Juni! We zijn op de helft van het jaar! Ik ging o.a. Bertina Mulder interviewen in Deventer en met een goede vriendin deed ik een High Tea.


Juli stond in het teken van André Rieu! Het was zo magisch!


In augustus ging ik een dag naar Den Bosch en ik stond met mijn quote op de achterkant van de paperback ‘Marathons & mokkataart’ van Susan Muskee!


September en oktober stonden in het teken van 3 weken vakantie! Ik ging naar Het Indie Uitgeversfestival in Amsterdam en genoot van Italië.


November was concertmaand! Ik ging naar Suzan en Freek en naar De Avond van de Filmmuziek. Het was ook de maand waarin de speciale Veronique’s Boekenhoekje Zeep gelanceerd werd i.s.m. Soap Story!

December loopt bijna ten einde, maar het was een goede maand. Een maand waarin ik een nieuwe opdracht aanging, een grote les leerde, mezelf tegen ben gekomen en een maand vol gezelligheid. Ik ga je hier nog meer over vertellen in januari. Ik werkte dit jaar aan mooie opdrachten en ik las veel mooie boeken en manuscripten!

2023 was een mooi jaar. Ik heb veel leuke dingen gedaan, ben veel op pad geweest en heb ook veel mogen leren. Met een goed gevoel sluit ik dit jaar af. Ik kijk uit naar 2024 en ben heel benieuwd wat het gaat brengen.

Ik wens je een fijne jaarwisseling! Tot snel!

Liefs,

Veronique

One Reply to “Mijn 2023!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge