Mijn februari


Februari voelde kort. De tijd vloog voorbij! Ik neem je snel mee mijn maand in, want ik heb een aantal leuke dingen te delen met je. Lees je mee?

Maand in foto’s


De maand begon heel rustig. Ik las lekker veel boeken, zoals ‘Het balkboek’ van Mariska Overman en ‘De zondaar’ van Hans Faber. Beide recensies komen nog online. Ik vind trouwens de afwisseling tussen e-books en papieren boeken heerlijk.


Er kwam leuke boekenpost. Ik kreeg ‘Vleugellam’ van Anne van Zwieten en ‘Niet mijn droom’ van Eva Nagelkerke. Ik ga beide boeken nog lezen, maar de covers wilde ik je alvast laten zien. Nog een toffe tip is ‘De Griekse ontsnapping‘ van Karen Swan.


Oké, nog meer boekentips! Ik nam een Kobo Plus abonnement voor mijn weekje vakantie. Ik las verschillende boeken en daar schreef ik al een artikel over. ‘De dorpsdokter’ is een prachtige roman! Als je houdt van Dokter Deen dan is dit een aanrader voor je.


Ik organiseerde van 6 tot en met 12 februari de Feelgoodboekenweek op mijn blog. Wat was dit een leuke week! Ik kreeg veel leuke reacties. Dankjewel daarvoor! Alles kun je hier teruglezen!


Na de Feelgoodboekenweek was het even stil op mijn blog, maar dat had een goede reden… Ik had namelijk een weekje vakantie. En het was heerlijk! Even een aantal dagen niks moeten, geen wekkers, geen gedoe. Lekker! We gingen een midweek naar een CenterParcs en het was echt genieten.


Wakker worden met de zon door de bossen en een beetje nevel was magisch. Het meer lag er prachtig bij in de ochtend.


En nog meer vakantiekiekjes!


We hadden ook een open haard en dat was wel het toppunt van ontspannen.


We gingen een avond naar een parkshow en genoten van een drankje. Ik dronk een Virgin Mojito en dat was zo lekker! Het was gemaakt van Ginger Ale.


Het grillrestaurant is trouwens echt een aanrader. Het is ook heel mooi aangekleed. Het buffetrestaurant raden we trouwens af. Het is heel duur en je krijgt niet de kwaliteit voor die prijs. Jammer!


Als je een beetje zuinig met je houtblokken e.d. omgaat dan kun je een leuk aantal keer een vuurtje maken. Tip van Veer! Het was een heerlijke vakantie! Toen ik weer thuis was, kreeg ik ‘De kelder‘ van Marc Raabe. Wat is dit een goede thriller!


We sloten de vakantie af op Carnavalszondag. Met vrienden gingen we naar de optocht kijken en lekker uiteten. Wat een leuke dag!


Ik had ook een heerlijk leesweekend. Ik las o.a. ‘Beste vrienden‘ van Kamila Shamsie uit. Wauw! Deze roman was waanzinnig. Verder las ik ‘Het verkeerde meisje’ van Angelique Haak uit en dat was een verrassende thriller. ‘Tuesday Mooney gaat in het zwart’ ben ik nu aan het lezen en het is een aparte roman. Ik weet het nog niet… De recensies komen nog op Veronique’s Boekenhoekje!

Nieuwe favorieten

  • Het boek De kelder van Marc Raabe. Wat is dit een goed verhaal! Sowieso de serie over Tom Babylon kan ik je van harte aanbevelen.
  • De app van Meditation Moments vond ik altijd al fantastisch, maar nu zijn er yoga- en flowsessies toegevoegd. Zo fijn!
  • Het boek Beste vrienden van Kamila Shamsie werd een nieuwe favoriet!
  • De lente begint in maart en dus is het tijd voor een nieuwe achtergrond bij de afbeeldingen op mijn blog! Ik ben gek op dit groen met geel!

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Benieuwd naar de boeken in dit artikel? Koop dan het boek via Bol.com of Bruna of steun de lokale boekhandel!

Uiteraard heb ik ook gewoon gewerkt voor opdrachtgevers en had ik een toffe proefleesklus (klik voor meer informatie). Het was een leuke maand! Hoe was jouw maand?

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat recensie-exemplaren. Meer informatie vind je hier.

Dit artikel bevat een gekregen product (de e-reader van Kobo).

*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.

Op zoek naar een proeflezer voor je verhaal? Ook voor korte verhalen of novelles! Meer informatie kun je hier vinden.

One Reply to “Mijn februari”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge