Mijn september & oktober

Door mijn vakantie eind september/begin oktober heb ik de maandoverzichten van september en oktober nog niet met je gedeeld. In dit artikel vertel ik over de verschillende gerechten die ik maakte, over hoe het met me gaat en over iets tofs! Lees je mee?

De maand in foto’s

Het Indie Uitgevers Festival!

De maand september had veel leuke dingen in petto. Ik ging 11 september naar Het Indie Uitgevers Festival. In dit artikel lees je alles over deze leuke dag!

Uit het nieuwe kookboek van Karin Luiten!

Ik dook een aantal dagen de keuken in met het nieuwe kookboek van Karin Luiten. Dit is een pasta en de Tom Kha Kai soep. De soep heb ik vorige week nog gemaakt en is echt heerlijk! Er komt nog een uitgebreid artikel over dit mooie kookboek online!

Vakantie!

September en oktober stonden in het teken van vakantie! Ik heb heerlijk gelezen (dit zijn mijn gelezen boeken in de vakantie) en ik maakte wandelingen door het bos. Heerlijk!

Italië!

Ik ging in oktober een week naar Italië en daar schreef ik deze blog over. Het was echt tijd dat ik even weer tijd voor mezelf had. Ik keerde terug met een rugzak vol herinneringen en ik was weer klaar om aan de slag te gaan.

Koken!

Ik krijg veel energie van koken, maar na een lange dag heb ik er geen kracht meer voor. Deze recepten waren uitprobeersels. Eentje was kip met mango en de ander een broccoli zalm quiche. Lekker, maar allebei moeten ze nog wat puntjes op ‘i’ krijgen.

Kerst begint vroeg!

De Kerst begon vroeg voor mij dit jaar met alle perspakketjes die ik mocht ontvangen. ‘Wat ik wil voor Kerst’ van Catherine Walsh leest zo lekker! En ik doe er lekker lang over, want hij mag niet eindigen! Hier lees je alles op Bol.com erover. Het andere boek is ‘Strik erom’ van Lisanne Stam. Ik ben benieuwd! Het pakketje is zo leuk!

Iets tofs!

De maand oktober eindigden we met De Gezellige Boekenweek en daar had ik een leuke samenwerking met Soap Storie voor. De Cozy book corner zeep is geïnspireerd op mijn blog en dat staat vanaf nu bij de stands van Soap Storie op events en op mijn blog komt een banner. Hoe tof?! Meer lees je hier!

Ik werk als freelancer en dat geeft me de ultieme vrijheid om te werken op mijn manier. Het gaat heel goed en ik heb toffe opdrachten. Het is alleen een stuk drukker en daar moet ik nog even mijn draai in vinden. Mijn oma zei altijd: het komt zo als het komt en het gaat zo als het gaat. En daar heeft ze helemaal gelijk in!

Hoe is het met jou?

Tot bij het volgende artikel!

Liefs,

Veronique

Dit artikel bevat een samenwerking en gekregen producten. Meer lezen over samenwerkingen? Je leest het in de disclaimer.

Dit artikel bevat affiliate links. Je vindt hier meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven van nieuwe artikelen op Veronique’s Boekenhoekje? Abonneer je hieronder gratis op mijn blog en ontvang meldingen van nieuwe berichten in je mailbox! Meer weten over privacy? Lees dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

CommentLuv badge